Siljannibben (09.10.2016)

Written by Englepus (Cathrine Nyberg) GSM

Start point Parkering Siljanseter (77m)
Endpoint Parkering Siljanseter (81m)
Characteristic Hike
Duration 1h 37min
Distance 3.8km
Vertical meters 198m
GPS
Ascents Siljannibben (261m) 09.10.2016 11:20

Siljannibben

Har jo hatt en formening om å komme meg gjennom lista med Porsgrunns pf 100 topper, så idag bestemte jeg meg for å tvinge med meg Rune (Taxitheo) ut på tur for å ta et raid i disse! Starten ble Siljannibben, og jeg skulle lissom være kartleser igjen da! Som sagt så gjort :) Gikk jo veldig fint første stykket da, for der var det vei! Så begynte moroa... Traff noen jegere som peka ut sånn noenlunde retning opp en kløft eller noe, og som lurte litt på hvorfor vi ikke gikk stien lissom! Det hadde vi vel ikke noe godt svar på, men resultatet ble rett fram uansett hva vi støter på! Funket før, så burde jo funke nå også :)

Tommel opp for bushing!
Tommel opp for bushing!

Kom oss til toppen etter litt bratt bushing! Fant ikke denne morsomme kløfta jeg hadde lest om da :( Så kanskje vi må leite etter den også en gang?!

Toppen nådd!
Toppen nådd!

Nedturen ble ikke helt som planlagt, for kartleseren havnet litt på bærtur. Ikke helt sikker på hvor jeg bomma, men kan love at det ble helbom. Altså ikke helbom ut av kartet, men helbom med tanke på terrenget. Var mye bushing opp, men hjelpes så mye bushing det var ned! Huet fullt av barnåler og sånn, men ned kom vi etterhvert da, og jeg kunne notere at topp nr 6 av 14 var beseiret av Porsgrunns pf 100 topper! :)

User comments

  • -
    avatar

    Stien nei ..

    Written by mortenh 10.10.2016 19:18

    Stien, hvorfor gå den? Rett frem, samme hva vi støter på er en metode som er både slitsom og morsom. Kløfta oppi bakken der er også artig.

    PS! Gøy å se du har blitt småhekta Kathrine. Du pløyer jo gjennom Porsgrunnslista som bare det.

    • -
      avatar

      Sv: Stien nei ..

      Written by Englepus 10.10.2016 21:58

      Må jo ha det litt gøy her nede i lavlandet også ;) Begynt å skjønne at rett-fram-metoden er noe som må praktiseres hyppig om jeg skal komme meg gjennom Porsgrunns villmark! Gøy og faktisk mer slitsomt enn jeg hadde trodd!

      Men den klatrekløfta, hvor er den da? Vi klarte ikke finne den, men har en mistanke om at vi gikk litt lenger opp før vi tok opp rett til topps?

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.