Hårskallen en fin ettermiddag (11.05.2016)

Written by LivogKristen (Liv Skåsheim) GSM

Map
Ascents Hårskallen (735m) 11.05.2016
Visits of other PBEs Hårskallen p-plass (480m) 11.05.2016
Fra topplatået.
Fra topplatået.
Fint vær og klar for en kommunetopp i dag. Hårskallen i Levanger ble plukket ut som vinner i dag. Kjørte fra Stjørdal og nordover på E6, tok av mot Okkenhaug. Kjørte forbi Okkenhaug og opp mot Skalstugu. Her jobbet de på hytten idag. Bompasseringen kostet kr 50,- stod det på et skilt, men ved bommen stod det kr 40,-. Vi får se hva som ble trukket fra Visakortet. (Det ble trukket kr 50,- fra kortet).
Litt snø her og der oppover den gode stien. Snøen bar for det meste. På toppen var det fint å sitte og drikke ettermiddagskaffe. Kasse, men ikke bok på toppen. Flott utsikt!!! Så ned på Skalltjønna, som forsatt er islagt. Så mange flotte fjell fra toppen. På veien ned traff vi en dame som kunne peike ut mange av dem for oss. Hun sa at de pleide å gå på ski her oppe i mai. Hun anbefalte spesielt fjellet Hermansnasa (1035 moh.). Den skal inn på listen vår. På veien opp og ned til Stjørdal så vi hundrevis av gjess som beitet på de nysådde markene til bøndene. I tillegg så jeg en fugl, som jeg må lete etter på nett. Fin tur som ble avsluttet med et besøk til kirken på Alstadhaug.
Er det en stor stein, må Liv alltid opp på den.
Er det en stor stein, må Liv alltid opp på den.

User comments

 • -
  avatar

  Levanger

  Written by otto 11.05.2016 23:00

  Hårskallen var jo et fornuftig valg i perfekt trønder-vær. Kjekt med base på Stjørdal når kommunetoppene i fylket skal erobres. Håper du/dere trives med ny jobb laaangt unna Porsgrunn.

  • -
   avatar

   Sv: Levanger

   Written by LivogKristen 12.05.2016 07:04

   Ja flott topp dette! Kristen har jobbet her 7 mnd og skal jobbe her til oktober. Jeg har medbrakt jobb. Jeg hadde tenkt å komme hit før, men det har ikke blitt tid. Nå ønsker vi oss fint vær slik at topper kan plukkes. Men det er en mellomsesong og råtten snø, så mange av toppene blir nok tunge. Lykke til med de neste toppene1

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.