Rabbolen og Gråberga. Espen (05.12.2015)  5

Written by Morsk (Morten Skoglund) GSM

Start point Parkeringsplass vest for Aundalshamran (150m)
Endpoint Parkeringsplass vest for Aundalshamran (150m)
Characteristic Jogging
Duration 2h 07min
Distance 7.9km
Vertical meters 654m
GPS
Ascents Gråberga (422m) 05.12.2015
Rabbolen (518m) 05.12.2015

Hadde ingen planer for denne lørdagen. Bortsett fra at kjerringa mente jeg skulle rydde i kjelleren, sette opp hyller i bua, handle mat og møbler og julegaver, lage middag og slappe av, hadde jeg ingen ting å gjøre. Espen hadde også lyst på en lang treningstur og vi tok derfor turen til Orkanger og Geitastrand. Derfra kjørte vi opp til parkeringsplassen vest for Aundalskammen. Fint å gå og jogge opp langs bekken nord for Aundalskammenog deretter opp til Rabbolstjønnin og videre til toppen. Litt snø på bakken, delvis tela myr og bakke. Jeg var nokså sliten på toppen da jeg måtte ta i skikkelig slik at Espen ikke skulle vente for mye på meg i kulda. Det var kraftig vind på toppen og vi løp raskt videre mot Gråberga.

Det ble raskt lunere nede i lia og i dalen med Lomstjønna. Jeg var sliten i snøen opp mot Gråberga hvor det var vanskelig å finne toppunktet. Sjelden topp dette her med myr omtrent på hele toppområdet.

Etterpå jogget vi raskt ned mot Aundalsbekken og videre ned til vegen med parkeringsplassen. Nå oppdaget vi at mørket var i ferd med å komme samtidig som snøen kom vestfra. Vi var nok litt heldige i denne helga med Synne som herjet litt lenger sør.

Gleder meg til kjerringas gode middag!!! Den er alltid god.

Rabbolen i bakgrunnen. Delvis snødekt og tela mark
Rabbolen i bakgrunnen. Delvis snødekt og tela mark
Espen på Gråberga. Men hvor er toppen? Sjelden med myr på toppen.
Espen på Gråberga. Men hvor er toppen? Sjelden med myr på toppen.

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.