Tandbergfjellet (24.11.2014)

Written by morsor (Morten Vilbo Sørum) GSM

Map
Ascents Tandbergfjellet (276m) 24.11.2014

De siste dagers bravader med mange mil har fått meg til å tenke alternativt. I tillegg til kommunetoppene vil jeg også prøve på lokale lister. Akershus pf 100 er den første jeg gyver løs på. Hunden vår trengte en kveldstur, hvor lot det seg gjøre å bestige en topp i bekmørket? Tandbergfjellet på Auli i Nes! Toppen lå rett ved et boligfelt bare 100 meter inn fra siste lysstolpe. Fordelen med lokale topper er både at det er barmark nå for tida og at det ikke er langt å kjøre. For å få litt lengde parkerte jeg nede ved Aulisenteret og gikk gjennom hele boligfeltet til topps. Det ble rundt 4 km totalt. Vel hjemme hadde stakkars Kompis (huskeyen) spydd baki bilen min og jeg følte meg som en dyremishandler... Ta med stakkaren på en slik kveldstur a gitt. Han var ikke sur senere på kvelden og jeg klødde han godt på pelsen i 20 minutter.

User comments

 • -
  avatar

  miljøomsyn og topprosjekt

  Written by bakken59 26.11.2014 19:43

  HAr tenkt det same, eg er no snart ferdig med det som kan kallast nærområda, manglar berre fire i Østfold, så må eg gå laus på Hedemark, og det kjennest ikkje heilt bra å brenne av store mengder med bensin for einskildtoppar langt borte i huttiheita! Trur svaret er å definere nokre helgeturar og dedikere litt ferietid.

  • -
   avatar

   Sv: miljøomsyn og topprosjekt

   Written by morsor 26.11.2014 23:17

   Enige om dette ja. Jeg har brukt Peakbook til å finne folk med samme interesse og samkjøring er både miljøvennlig, betryggende og sosialt!

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.