Peakbook-treff på Leirvassbu 19-21/9 2014 (19.09.2014)

Written by repelo (Per Ole Nygaard) GSM

Map
Visits of other PBEs Leirvassbu (1,410m) 19.09.2014
Leirvassbu parkering (1,410m) 19.09.2014

Johannes dro inn til Peakbook-treffet på Leirvassbu torsdag kveld, mens Hans Thorvald som var på jobb og jeg som ikke fikk avløser fredag måtte vente til etter fjøsstellet fredag før vi kom oss av gårde. Ankom Leirvassbu etter litt over 3 timers kjøring akkurat i tide til førertimen klokka 22. Etter denne var Johannes og jeg og hørte på lysbildekåseri med Sondre Kvambekk.
Lørdag ble det tur til Skardstind og søndag til Tverrbytthornet, begge dager med Arne Mæhlen som stødig og hyggelig turleder. Lørdag kveld var vi etter middagen med på fjellquiz, uten å nå fram til finalerunden, men artig var det. Det ble også god tid til hyggelig prat, blant andre med fetter Per som også var deltaker på treffet. Fikk også gratulert 2K listefullføreren Knut Sverre Andersen med sin fabelaktige prestasjon, den andre 2K listefullføreren Ole Petter, hadde skrevet ei Peakbook-vise som han til eget akkompagnement fremførte til stor applaus.
Stor takk til Peakbook-gjengen med Morten Helgesen i spissen for et gjennomført vellykket arrangement. Håper arrangementet frister til gjentakelse.
Jeg må også rette en stor takk til Sigrid søster, som etter mange års fravær fra fra fjøset var sporty nok til på kort varsel å ta fjøsstellet på søndag. Det reddet Peakbook-treffet for meg.
Stor takk også til vertskapet på Leirvassbu, med Ole Jacob Grindvold i spissen, for god og hyggelig service. Her føler en seg velkommen. Det har jeg for øvrig alltid følt meg på Leirvassbu, og det er godt å se at gamle tradisjoner blir tatt godt vare på av dagens vertsskap.

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.