Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Trønneskampen

Date:
19.03.2017
Duration:
1:46h
Distance:
4.7km

Kjørte inn på en sæter og parkerte der. Vet ikke helt hvor populært det er men... Det så ut til at det var lenge siden det hadde vært noen der, så jeg tok min sjanse. Man kan også parkere ved nordsiden av sjøen. Er en stor parkeringsplass der. Fra sætra fulgte jeg en merka sti helt opp. Enkelt og greit. Halvveis, så begynte snøen å bli knedjup enkelte steder. Banna og sverta enkelte ganger, men var ikke verre enn at jeg fortsatte. Kunne godt tenkt meg fjellski. Men langrennski fikk duge. Randonee var ikke aktuelt her uansett. For dårlig topp til det. Toppen er kanskje greiere å gå om sommeren også. Men toppen var fin den når man først kom opp. Sammerute ned igjen.

Map    

En skarv i Rendalen

Date:
18.03.2017
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
4.9km

Etter å blitt innlosjert på hytta til Runar, så stakk jeg avgårde til en topp. Spurte om Marcus ville være med, men fikk til svar at han heller ville pilke. Ok nok. Veien er åpen bortover her, men det er bombetaling. Veien er brøyte fra ca vinterferie og utover. Fra parkeringa, så er det skiløyper. Denne går rett nedenfor toppen, så det er bare en svipptur opp. Enkel og fin topp. Kunne vært artig å prøvd Randonee opp og ned. Men hadde ikke tid til det nå. En km å gå inn på løyper før man går opp. Flott utsikt.

Map    

Randotur til Nordhue og ned igjen i mørket.

Date:
12.03.2017
Duration:
3:49h
Distance:
9.7km

Det ble en spontantur opp til Nordhue. Artig tur. Ikke bare fjelltopper det fungerer på. Bjørnar slet seg oppover på tryger men kom seg opp. |framed|center]]

Map    

Østfoldraid dag 2 topp 1

Date:
05.03.2017
Duration:
0:37h
Distance:
2.1km

Askims høyeste var en grei topp å begynne med. Vi var bortom tårnet og det som står oppført som Askims høyeste. En kjapp og grei start på dagen etter at vi startet en time senere enn tenkt.

Map    

Østfoldraid dag 2 topp 3

Date:
05.03.2017
Duration:
0:51h
Distance:
2.5km

Horntjernåsen var igrunnen en kjapp topp. Parkerte nede der det var markert en P på kartet og trasket oppover stien. Tok av stien etterhvert, og rett mot toppen. Var en fin topp med mye gammelskog. Tok en litt annen vei ned igjen for å se litt.

Map    

Innom Tandbergfjellet på vei hjem

Date:
05.03.2017
Duration:
0:13h
Distance:
0.6km

På vei hjem, så hadde vi kommet over en superenkel topp. Så vi bestemte oss for å stikke innom når vi likesågodt kjørte forbi. Det ble en nattlig ekskursjon på 100 meter opp. Vi virra litt rundt på toppen, så vi skulle være sikker på å treffe det høyeste punktet.

Map    

Østfoldraid dag 2 topp 2

Date:
05.03.2017
Duration:
2:52h
Distance:
14.4km

Dette var den toppen vi var mest spent på dennedagen. Det var langt, og spent på veien innover. Etter en kjapp rekognosering veien fra nord, så bestemte vi oss for å ta syklene. Det var enklest. Det var kjørt bil innover, så vi kunne sykle i hjulsporene. Vi syklet innover til krysset. Derfra måtte vi gå opp. Men det gikk greit og radig. Fant igjen stien ganske greit. Den var merka fint. Ingen hadde gått innover på snøen, så det ble litt brøyting stedvis. Vell oppe på toppen ble det en vellfortjent kaffrrast og litt mat i den sure vinden som kom fra nord. Samme vei tilbake.

Map    

Østfoldraid dag 2 topp 4

Date:
05.03.2017
Duration:
2:00h
Distance:
6.5km

Dagens siste topp i Østfold ble Linnekleppen. Pga tidsforbruk, så fikk vi ikke til mer enn denne. Gikk fra parkering i sør. Stien er godt merket oppover og lettgått. Litt småglatt enkelte steder. Men var helt greit. Flott topp med fin utsikt. Bare synd topplatået var stengt. Ned igjen gikk det relativt raskt. Vi måtte vende snuta hjemmover igjen.

Map    

Østfoldraid dag 1 topp 4

Date:
04.03.2017
Duration:
0:38h
Distance:
1.4km

Svinåsen satset vi litt. Kjørte opp en stikkvei vi håpet skulle være oppe. Og det var den. Men vær obs. Bommen kan stenges. Det gjorde at turen opp ble relativt kort. Fin topp med ikke altfor mye bry. Samme vei tilbake.

Map    

Østfoldraid dag 1 topp 7

Date:
04.03.2017
Duration:
0:23h
Distance:
1.0km

Etter TrøgstadVardeså hadde vi fått oss et lite krypinn. Vi bestemte oss for å ta en siste før vi avsluttet. Valget falt på Viktjernshøgda. Denne kunne det fort bli mørkt på før vi var ferdig. Men.. Hellet var med oss. Da vi sjekket bommen, så bestemte vi oss for å kjøre inn. Den var nemlig ikke låst. Da ble det sånn ca 300 meter å gå. Og det rakk vi akkurat før mørkets frembrudd.

Map     5 comments