Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Glittertind

Date:
31.07.2016
Duration:
8:10h
Distance:
27.8km

Det her ble litt spontant siden Rune kom oppover. Jeg hadde egentlig andre planer, men dem ble litt endret enn det som var ment. Men uansett, Vi lå over ved parkeringa. Funka greit det. Leide oss sykkel og sykla inn. Rune hadde med sjøl, så var bare meg. Formen var ikke helt på topp da vi gikk oppover. Drev nesten på nippe til å kaste opp i begynnelsen. Etterhvert som vi kom oss litt oppover, så gikk det heldigvis over. Det gikk ikke fort egentlig. Men til tross for det, så gikk vi da fra flere. Nesten på toppen måtte jeg kaste et ekstra godt blikk på et par stykker. Syns det var noe kjent. Jo.. Arne Lilleng fra jobben. Helt ut i det blå kom han og dattera. Var uventa. Sto å prata noen minutter før vi gikk videre. Dem hadde akkurat fått det klart på toppen mens dem sto der. Hadde >>>

Map    

Søre Brurskardkampen

Date:
30.07.2016
Distance:
4.0km

Topp nr 2 denna dagen som hadde starta så dårlig. Tok det rolig oppover og bare nøt synet over jotunheimen. Å gå noen lave er også noe i seg sjøl, og i mange tilfeller egentlig bare en ren nytelse. Fin topp med utsikt over Rasletind og Tjønholmtinden, og andre som jeg ikke kan navnet på så godt.

Map    

Gjendehøe

Date:
30.07.2016
Characteristic:
Hike
Distance:
5.3km

Var en liten tur på Gjendehøe. Fin liten tur med god utsikt i flere retninger.

Map    

Gråvola

Date:
20.07.2016
Distance:
3.8km

Var en tur på Koppang for å fylle opp gassflaska. Så da bestemte vi oss for å stikke en tur oppom Gråvola. På veien opp så var det desverre noen jordveps som hindret veien for Mari og Marcus som kom litt bak. Vi andre hadde ikke merket noe, men det var rett ved stien så dem ventet litt lenger ned mens vi gjorde toppstøtet. Tillater meg å justere på høyde og pf faktor og flytte på punktet littm siden den største varden ikke er selve toppen, men en annen Varde som er litt lenger vest og 1 meter høyere.

Map    

Skarven

Date:
19.07.2016
Distance:
3.0km

Tur til skarven mens vi var på hytta. Alida gikk mye av veien sjøl.

Map    

Flottsberget

Date:
17.07.2016
Characteristic:
Hike
Distance:
3.4km

En liten tur opp til Flottsberget med en annen familie. Som aldri hadde vært på Flottstoppen selv om en av dem er innfødt i Elverum. Hun skamma seg litt over det, men alle syns det var en flott tur. De som ville prøvde også å gå opp i tårnet. Alida var også oppe. Hun gikk opp mye av veien selv.

Map    

Bjørnberget

Date:
10.07.2016
Distance:
2.2km

Ettersom turutstyr og diverse vardritbløt, så bestemte vi oss for retur, og heller ta en mindre topp på veien hemmat. Valget falt på Bjørnberget i Stor-Elvdal. FIn og enkel topp. Fant en sti relativt kjapt. Og mye gått, men fungerte helt greit. Fin topp med bra utsikt. Bommen opp koster 80 kr pr skivende stund. Kan også betales på nettbank i verste fall.

Map    

Digerronden og Midtronden den vestre

Date:
09.07.2016
Distance:
20.3km

Vi hadde dratt opp til Dørålsæter dagen i forveien. Været hadde sett bra ut på yr. Men av erfaring så er værmelding aldri til å stole på. Og ja. Fredagen så hadde værmeldinga endret seg. Regn på morgenen og delvis sol på dagen, og regn utover på eftan. Ca kl9 etter frokost labbet vi avgårde. Var litt tendenser til drøpp, men vi tok sjansen. Sporloggen ble tatt på mobilen, og stemmer jo ganske greit. Hadde nemlig glemt å kjøpe batterier til gps, så bestemte meg for å ha den i back-up. Det var ganske lettgått terreng oppover mot Digerronden. Vi gikk stien mot Høgronden, før vi etterhvert gikk av mot Digerronden. Siktet oss mot det som så lettest å gå oppover. Vi hadde forhørt oss litt om stier opp til Digerronden, men det skjønte vi etterhvert var bare å glemme. Oppover >>>

Map     3 comments

Høgberget

Date:
04.07.2016
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
2.5km

Hadde det vært 3000 meter i forsvaret, så hadde jeg strøket glatt på denne idag. Masta er toppen her. Bommen er jo selvfølgelig stengt, men bestemte meg for å gå. Flere stengte bommer gjør toppene lengre. Sykkel kunne jo vært tingen. Neste gang skal nok den taes med, så man kommer nærmere. Er jo nok av topper å ta av. Veien ned igjen er nok den mest praktiske å gå både opp og ned. Er vei og sti. Men kartet viser den ikke bare.

Map    

Storberget Trysil. Mer test med appen.

Date:
04.07.2016
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
1.6km

Begge bommene er egentlig låst. Men den ene sto tilfeldig åpen etter å vært å kjent på bommen. Tester litt mer med appen. Skjermen går i svart hele tiden. Kanskje noe som burde vært valgfritt i innstillinger? Men kartet er liksom ikke det store å navigere etter. Foreløpig så foretrekker jeg gps. Litt tekst redigert på appen og litt på pc. Begynner å bli litt mer komfortabel med appen. På Tolga så fant jeg ut hvor jeg kunne legge inn toppunktene. Litt tilfeldig, i og med at jeg ikke prøvde. Idag så prøvde jeg meg litt fram sånn i forhold til bildetekst og vanlig tekst. Helt greit på korte turer når man ikke skal skrive så mye. En litt artig sak.

Map