Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Rognkleivåsen og Røysåsen

Date:
20.10.2014

En ettermiddagstur i Finnemarka etter jobb. Kjørte opp Ulevannsveien fra Hovjordet ovenfor Krokstadelva. Parkerte ved Ulevann, fulgte traktorvei under høyspenten til Ormetjern, tok traktorveien sørover derfra, og fulgte sti oppover på baksiden av Rognkleivåsen. På nedturen gikk jeg rett ned mot Vrangla fra "skaret" rett vest for toppunktet. Mye tett skog, og veldig vått i terrenget. Men kom ned. Brukte 1t og 20 min tur-retur parkeringen. Stoppet ved bommen mot Øytjern på vei nedover, gikk opp til Øytjern, stien rundt sørsiden av vannet og fulgte sti/traktorvei sør for toppen. Tok av fra denne på det høyeste punktet og opp mot toppen. På vei ned begynte det å bli mørkt, men hadde heldigvis med lykt. Gikk nedover på "ryggen" av åsen, og fulgte stien andre >>>

Map    

Sirikjerke

Date:
19.10.2014
Map    

Storkollen

Date:
11.10.2014
Map    

Vardåsen i Drammen

Date:
08.10.2014

Parkerte ved Lindum gjenvinningsstasjon. Gikk oppover "traktorveien", og fulgte hvit merking. Traktorveien var ikke mye traktorvei, veldig gjengrodd. Tok av denne stien/veien litt for tidlig, og det ble mye kav oppover mot åsen, men vi gikk rett på toppunktet. Gikk derfra og nordover for å få med utsikten over Drammensfjorden, Lierstranda, Gilhus og Lahell. På vei ned gikk vi nedom hytta rett sør for toppen, men mistet stien derfra og ned på traktorveien. Dermed ble det rett igjennom krattskogen på ny. Klarte å sette foten ned i ett dypt hull, slo leggen inn i en spiss stein, og måtte ta en tur på legevakta på hjemturen for å sy ett sting.

Map    

Gruvåsen

Date:
06.10.2014

Utsikten fra inngjerdet område rundt gruvesjakter. Var lat og tik bilen opp til Konnerud og opp Grubegata, gikk fra skilte med privat vei.

Map    

Lokkeråsen

Date:
02.10.2014

Gikk fra Nedre Isberget, via Smedsetra og ut over Lokkeråsen. Fin utsikt nedover mot Drammen.

Map