Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Hotten-totten

Date:
01.10.2006

Gikk fra parkering halvveis opp i Holdeskaret.

Map    

Tøff tur

Date:
17.09.2006
Map    

Høyest i Østfold

Date:
10.09.2006
Map    

Høyest i Buskerud

Date:
26.08.2006

Var 7 stykker som la i vei fra Haugastøl tidlig på lørdag 26.08, med ryggsekker og telt. Turen inn til Folarskardet var flat og fin, ble en del pauser med nøttesnacks og vann, så også en større reinsdyrsflokk. Slo opp telt ved foten av skaret, og besteg nuten samme dag, turen ned til teltet gikk innom Lordehytta. Brukte vel sju timer fra vi startet på Haugastøl til vi var nede ved teltet igjen. Kvelden gikk unnå med vin og viltgryte. Fint vær på lørdag, men på søndag kom regnet rett etter at basecamp var pakket sammen.

Map    

En av flere Såta'er i Hemsedal

Date:
22.07.2006

Fin sommerdag i fjellet. Fulgte sti ved parkering forbi Ulsåk-stølen.

Map    

Høyest i Akershus

Date:
07.05.2006

Dette var en vinteren det hadde falt mye snø på Østlandet. Etter en varmebølge med opp mot 30 grader i byen, tenkte vi at nå var det klart for en topptur. Da vi parkerte var det første synet som møtte oss, to stykker som kom gående på ski, og der kom vi i shorts og joggesko!! Men da vi først hadde kommet oss dit, la vi i vei i 25 røde. Vi kom oss opp, fulgte noen spor som var gått tidligere. Lå vel en meter snø på toppen. Veien ned igjen ble en våt fornøyelse.

Map    

Besøkte venner i Wales

Date:
02.03.2006

Var på besøk i Wales, vi fikk ett innfall om å besøke Corn Du. Var desverre ikke på Pen y Fan pga tåke, vind og at skumringen var på vei.

Map