Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Svolværgeita

Date:
31.07.2020

Map    

Vågakallen

Date:
29.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
13.1km

Nydelig tur til Vågakallen. Stort sett grei skuring. Det beryktede hustaket vises på siste bildet. Dette var greit å forsere og en har stort sett en grei list som en får bra fottak på. Om det er vått kan sikkert dette bli rimelig ufyselig. Videre er det noe enkel klyving til topps, men denne er ikke særlig utsatt og en er stort sett inni renner eller lignende.

Map    

Høgkubben

Date:
23.07.2020

Løpetur etter jobb med Julia. Start/slutt legesenteret Blindheim. Bratte stien opp til Høgkubben, videre til Geitnausa, tilbake til "lillekubben" og bort til Høgkubben og veien ned til parkeringen øverst. Sjeldent tørt og fint på Emblemsfjellet.

Map    

Saudehornet

Date:
15.07.2020
Distance:
8.8km

Map    

Torfinnsbu til Gjendebu via Knutsholstindene

Date:
11.07.2020
Characteristic:
Alpine trip
Distance:
22.3km

Tur med Bertil Rørstad. Vi tok båt inn fra Bygdin lørdags morgen etter en litt kald natt i telt. Avmarsj 08.30 fra Torfinnsbu. Lett og fint terreng innover til svartebandet. Været spilte også på lag i starten. Opp fra bandet og ryggen mot Vestre Leirungstind var det tørt og fint langs ryggen. Mot toppen var det litt snø i siste renna men aldri problematisk, så her gikk vi løpende med tau. Om det er glatt her er det litt sva som trolig vil være ekle om de er våt. Ned fra Vestre Leirungstind var det endel snø i nordsidene som gjorde det litt tyngre enn forventet. Via Søre og her måtte vi litt tilbake og ned for å komme til der en skulle opp Vesle Knutsholtind. Vi sikret opp her siden det var litt snø i renna. Oppe på toppen var det smalt og en egg ut mot nedgangen som det ikke >>>

Map    

Storfjellet

Date:
07.07.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
20.6km

Map