Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Heggmotind

Date:
25.06.2016

Mange ganger når det har vært fint vær ute eller jeg bare generelt har fått lyst til å dra på en topptur, er det to ting som hovedsakelig har stoppet meg; 1. Jeg har ikke lappen. 2. Jeg har ingen å dra med. Nå skal jeg ta lappen om en måneds tid, men jeg vet jo også at det går busser til en del fjellområder. Angående punkt to har jeg måttet gå litt inn i meg selv og finne fram motivasjonen til å dra alene. Jeg har jo alltid delt turopplevelsen sammen med noen, vil det ikke føles ensomt og litt rart å dra på en lengre tur alene? Jeg var spent på om dette var noe for meg, mens alt inni meg krysset fingrene og håpet på at det var nettopp det det kunne være. Tenk så mye lettere hvis jeg kun trenger meg selv for mange av de turene jeg drømmer om?! Hvis jeg kan dra på tur >>>

Map    

Finnkonnakken

Date:
23.06.2016

I går ettermiddag dro pappa og jeg på tur til Finnkonnakken, en perfekt ettermiddagstur med nydelig utsikt fra toppen. Vi gikk en ny rute oppover denne gangen, så i stedet for å gå fra Steigtindvatnet, parkerte vi 200 meter lengre bort og gikk opp langs en rygg slik at vi fikk havutsikt hele veien. Vi brukte omkring 1 og 1/2 time opp, og i underkant av 1 time ned. Dette var den første dagen på en god stund der gradestokken bikket 20, så vi valgte absolutt den rette dagen å gå på. En veldig fin måte å tilbringe sankthansaften på med min kjære pappa.

Map    

Litltind

Date:
15.06.2016

Onsdags ettermiddag bestemte jeg og en venninne oss for å dra på fjelltur, i og med at det var en av få dager med sol framover. Valget falt på Litltind, en passelig lang tur på nordsiden av Bodø. Venninnen min, Therese, hadde aldri vært der, så jeg synes det var stas å vise frem hvor fantastisk fin utsikt det er hele veien opp mot toppen. Vi gikk i et jevnt tempo (så jevnt man kan gå med to hunder) og brukte halvannen time til toppen, og småjogget ned igjen på tre kvarter. Da vi var nede rundt 2100 var det flere som var på vei opp, så midtnattsolturer i Bodø-området er nok ikke så uvanlig. Vi ble i alle fall fristet til å prøve dette en annen gang!

Map