Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Vinjakula

Date:
12.08.2017

Finfin tur til Vinjakula. Parkerte på P-plass i skaret på veien fra Byrkjedal til Øvre Maudal. Greit merket sti - bratt oppover i starten, deretter nokså slakt innover heia, før siste stigning opp til selve toppen.

Map    

Rundtur Brusaknuten og Eikelandsknuten

Date:
06.08.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:00h
Distance:
6.7km

Søndagstur til toppene i Time og Hå kommune. Startet fra Brusali på sørsiden av Brusaknuten. Gikk oppover langs traktorvei og deretter ut til høyre i terrenget, nå på rødmerket sti opp til toppen - Brusaknuten - på 432 moh. Litt friskt men fint turvær. Turen videre fra toppen gikk langs rødmerket løype østover på toppen og litt nedover - over gjerdeklyver og så sørover i terrenget utenfor løype, øst for den store skogen. Neste mål på turen var høyeste topp i Hå kommune - Eikelandsknuten - som rager høyest til høyre på bildet under. Litt kronglete vei mot Eikelandsknuten - ingen sti å følge - og kryssing av ein litt stri bekk inn i Hagavatnet - men vel fremme var det flott utsikt utover Hå kommune. Veien ned mot Brusali la vi nokså rett nordover, på østsiden av brusatjørna >>>

Map    

Store Skykula

Date:
01.08.2017

Fin tur opp på høyeste topp i Eigersund kommune. Parkerte nede på anvist P-plass ved vannet (506moh), og gikk opp den militære veien. Vurderte å gå merket sti ned, men droppet det pga. mye vann i terrenget.

Map