Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Røvarden - Grimstad

Date:
14.06.2020
Distance:
3.4km

På vei hjem fra Lillesand og på besøk hos venner i Grimstad rakk jeg en tur opp til Røvarden. Passerte Østre Kystvei 549 på Fylkesvei 420/Gamle E-18 og tok av til venstre rett før Verven bru og parkerte ved bommen opp til Linnekleiv. Gikk deretter på grusvei en godt stykke, holdt mot høyre hele veien, hvor grusveien etterhvert delte seg med grusvei til venstre og kjerrevei mot høyre. Gikk kjerreveien et lite stykke før jeg tok for tidlig opp til høyre, trodde det var sti, men var nok mer en tørr bekk. (Det er et bedre alternativ å gå til enden av kjerreveien og så ta opp til høyre). Surret rundt i høy lyng og kvister til jeg kom til en myr som var klissvåt fra styrtregnet dagen før. Gikk tilbake og rundt en kolle, til jeg traff på en godt skjult sti som gikk til Røvarden. >>>

Map    

Furuåsen - Oppegård

Date:
07.06.2020
Distance:
3.5km

Jeg parkerte i Roald Amundsens vei ved Oppegård kirke p-plass, gikk tilbake et lite stykke på veien, passerte skiltet til Svartskog barnehagen på høyre hånd, og tok deretter til høyre inn i skogen langs Oldtidsveien, mye historie!! Lettgått koselig sti i jevn svak stigning til toppen, ingen utsikt. Fortsatte videre forbi toppen et lite stykke, før jeg tok til høyre på stien, passerte etterhvert et hogstfelt, hvor jeg igjen tok til høyre og kom inn på stien jeg gikk opp. Deretter samme retur på Oltidsveien til Oppegård kirke. Kjørte etterpå mot Roald Amundsens bolig, ligger i enden av Roald Amundsens vei, parkerte et lite stykke unna og gikk inn til boligen. Der jeg parkerte står det en statue av polfareren, gøy å se!

Map    

Reistadåsen

Date:
01.06.2020
Distance:
3.3km

Koselig tur med Mille i varmt og fint sommervær!! Parkerte på toppen av Åsveien ved boligfelt. Gikk lettgått sti opp til grusvei og deretter sti mot Reistadåsen. Var litt for ivrige, gikk forbi stien mot Reistadåsen utkikkspunkt, måtte derfor gå igjennom kratt og busker til utkikkspunktet. Der oppe var det fin utsikt over Drammensfjorden. Mille ble igjen her for å sole seg på en av benkene som er plassert der :). Jeg gikk fin gulmerket sti videre mot Reistadåsen. Tok deretter av fra stien, gikk gjennom lyng bort til toppunktet, ingen spesiell utsikt herfra. Samme retur til Mille, som hadde fått en edderkopp i øret, æææ, fikk den ut med pinsett. Fant riktig sti ned forbi et hvitt merke, deretter samme retur til bilen.

Map