Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Barlindåsen - Maridalen

Date:
30.03.2020
Distance:
5.9km

Parkerte ved Sandermosen stasjon. Fin kveldstur, nådde akkurat utsiktspunktet i det solen gikk ned, super utsikt! Gikk deretter til Barlindåsen og videre bort til Barlindåsen øst, fulgte eggen ned, litt isete, skulle hatt piggsko, til kryssende grusvei. Fulgte den tilbake, siste del på sti i mørket gjennom skogen til Sandermosen stasjon, skulle hatt med hodelykt.

Map    

Vardåsen - Asker

Date:
26.03.2020
Distance:
5.5km

Parkerte på Drengsrud gård sammen med Cecilie, velholdt og flott gård, videre til Stupet og derfra opp til toppen. Nydelig utsikt utover Oslofjorden.

Map    

Stutehaugen - Maridalen

Date:
25.03.2020
Distance:
7.7km

Målet var Stutehaugen. Parkerte på Skar i nærheten av Skar leir, gikk opp Skarskroken på grusvei, og tok deretter av på fin blåmerket sti mot Fagervann, jevn stigning opp. Mange flotte telt- og hengeplasser rundt vannet, og noen hadde slått leir i en fin gapahuk og grillet pølser. Fortsatte videre til jeg kom til et hogstfelt, gikk et stykke videre og passerte syd for Stuthaugen, ingen merkede stier opp, for mye snø, gikk deretter tilbake til hogstfeltet. Her tok jeg av fra stien og strevde meg frem over nedhugde trær og greiner med mye snø, samt mange tydelige spor etter Skogens Konge, og nådde til slutt topp punktet, tilnærmet ingen utsikt. Veldig fin tur til Fagervann, men topp punktet er for de ivrigste.

Map    

Nystølvarden vinter - Gol

Date:
01.03.2020
Map