Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Haus Gabel Åsen

Date:
22.03.2015
Duration:
1:23h
Distance:
3.8km

Helle og jeg gikk tur til Haus Gabel Åsen for første gang. Været i dag var ikke det beste med snø og tåke. Stien opp var oversiktlig og fin, men det var litt isete her og der. I dag lånte vi nabohunden som mer enn gjerne ville være oss å gå tur. Selve toppen lå rundt 50 meter fra utsiktspunktet. Jeg målte det til å være rundt 5 meter høyere enn utsiktspunktet. Ingen førstegangsbestigning uten litt feilgåing. Når vi kom opp til Tangentjern mistet vi stien som går opp til selve toppen. Vi fulgte bare en sti som gikk rett frem. Vi skjønte etterhvert at vi gikk feil og vi tok da oppover mot toppen. Det gikk forsåvidt greit og vi kom inn på stien etterhvert.

Map     1 comment

Langevannstoppen med Helle

Date:
15.03.2015

Helle og jeg gikk tur til Lagevannstoppen. Dette var første turen etter at Ayla gikk bort dagen før. Uvant å gå på fjellet uten hunden. Ellers fine forhold opp til toppen. For det meste var det bart, men enkelte partier med snø og is.

Map    

Siste turen til Bomåsen med Ayla

Date:
13.03.2015

Dette skulle vise seg å bli Ayla sin siste tur til Bomåsen. Hun døde fra oss dagen etterpå. Hun var imidlertid frisk og rask på denne turen og jeg merket ikke noe galt med henne på turen.

Map