Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Langvassbrenna

Date:
18.11.2015

Ny tur til dette flotte området, nå via naboen Seksputthøgda. Fottur. Geocaching. Bål.

Map    

Sørøst for Bjørnholen

Date:
05.10.2015

Etter lørdagens bomtur* ble det klaff i dag. Fint med sykkel, og god sti videre fra gapahuken. Jakta er i gang, ved huken sto det mange forlatte biler, og turlaget har neppe fellestur en mandag formiddag. Opphenget er som skapt for tømming av bokser, men det gikk bra, og etter å ha fjernet blyanten fra posen eliminerte jeg nok et fuktpotensial :-) Tusen takk for nok en kommunetoppcache, de krydrer disse toppturene! Prøvde meg på naboBjønncachen fra Stampetjern, men det oppgitte stistartveipunktet var så utilgjengelig at jeg brukte masse tid på å finne det, prøvde fra flere kanter, så jeg ga opp og gjorde noe hyggeligere. Kontakt med CO avslørte at hen aldri har gått derfra, så gudene må vite hvor hen fikk de koordinatene fra. Vp er fjernet nå, ser jeg.

Map    

Varden, vrien kommunetopp

Date:
30.08.2015

Etter å ha blitt akterutseilt på Aker brygge forrige lørdag fordi "alle" skulle ta båten (de første hadde stilt seg opp trekvarter før avgang), fridde vi til båteiende cacheentusiaster og fikk napp! Dermed ble det Håøyatur og nok en kommunetopp. En av de mer utfordrende kommunetoppene i Akershus fordi den ikke er så lett tilgjengelig (det går jo bare båt om sommeren). Skikkelig artig å komme i land her og utforske alle installasjonene. Mye historikk her. Dessverre ingen ørn, så geodog Luna sto for det animalske innslaget. Boller og bad ble det også for den som hadde lyst. Topploggen blir samlelogg for dagens fem øycacher. FP (=favorittpoeng) til Es-Ja (cacheeier) for denne fine cachen.

Map    

Vestby kommunetopp, Høyåsen

Date:
21.08.2015
Map    

Marifjell og Kofjell, vakkert!

Date:
18.08.2015
Map    

Ursknappen, bare blåbær

Date:
17.08.2015
Map    

Nubbene i sol, tåke og snø

Date:
16.05.2015

Brått kom det en invitasjon til fjelltur, og det var ikke veeeldig vanskelig å droppe bunadskjortestryking til fordel for noen 2K-topper. Vi fikk rom på Hindsæter Hotell og angrer ikke på valget. Helt ok rom, og nydelig mat! Dro opp etter tidligvakt fredag 15. mai. Lørdag var det halvgrått i været, men solen tittet litt frem om formiddagen. Fra hotellet er det 150 meter på vei før det står skilt mot Hindjuvet, her er det god sti oppover. Anbefales, juvet er mektig! Vi tok oss god tid oppover (turfølget rundet nylig 75), og måtte faktisk helt opp til 1500 moh før vi kunne ta på oss skiene. Vi satte kursen mot brattlia opp mot Auststornubbplatået. Vi kunne muligens ha gått litt lenger mot nord og fått det mindre bratt, men det fristet å gå rett på siden snøen var så fast >>>

Map    

2. gangscaching på Bollerudåsen

Date:
28.04.2015
Map    

Porthøgda

Date:
11.02.2015

En av flere turer oppi her, et utrolig fint område! Denne dagen ble det også en FTF på den nye cachen :-) Mot Skinnskattberget, Haklokroktjern og Hakloma... -> Haklomanamassivet (med Storhaug og Lønlihøgda). Aller bakerst Romeriksåsen:

Map