Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Årliklumpen øst

Date:
28.05.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
14.1km

Takket være en strekk i leggen måtte dagens turvalg legges i myke og lette omgivelser. Valgte derfor tur til Årliklumpen på Innerskogen. Her var det myrer og myke skogsstier det meste av veien uten for mye stigning. Fikk samtidig sjekka om ruta og merking var greit. Fant ut at det må suppleres med noen merker enkelte steder. Midtkartjern Storkartjern Okstjern Mot Bakkabua Bergtjønna Stormyra og Rolisetran Bekken mellom Indre og Midtre Skråsvatn Østre Rolisetran Årliklumpen Mot Brennheveltjønna

Map    

Gapahukåpning

Date:
25.05.2017
Characteristic:
Hike
Duration:
2:00h
Distance:
3.0km

Korpheia

Date:
21.05.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
12.8km

Tok turen vestover i dag. Gikk fra Bjørsjøen om Tårntjønna og til Korpheia. Fulgte skogsvegen opp fra parkeringa og så stien over mot Tjønnslettet. Svingte venstre etter myra og opp lia. Hadde planlagt å gå om Tårntjønna da den er en av de mest spesielle vatna i bygda. Ligger høyt uten tilsig og ser ut som en scene fra De dødes tjern. Litt vanskelig å finne er deb også da den ligger kutta inn i en åsrygg. Stakk innom Tjønnsletttoppen siden jeg likevel var der i området. Fra Tårntjønna gikk jeg vestover mot Korpheia, mange myrer og daler og forsere. Kryssa merkastien mot Korpheiklumpen, såg ett merke helt alene på ei myr og lite annet. Fra toppen av Korpheia gikk jeg over til Rundheia og så tilbake mot Bjørsjøen. Kom etter hvert inn på den merkede stien som jeg kryssa >>>

Map     1 comment

Hindrem

Date:
17.05.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
4:30h
Distance:
14.0km

Valgte å feire nasjonaldagen på fjellet med en tur til Leksvikas høyeste. Besteg også et par av de andre toppene i området. Gikk ned fra Pissarheia mot vest og vandret utenom alle merkede ruter. Gikk fint det å, men gikk meg etter hvert på ruta til Kjerkmarsjen. Fra Revelltun fulgte jeg den gamle bygdaveien ned til parkeringa igjen. Sporinga på Peakappen svikta så ikke noe gps spor denne gangen. Høydemeter og lengde er derfor kvalifisert gjetning.

Map     2 comments

Storknuken

Date:
14.05.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
20.3km

Dagen opprant med sol og nesten skyfri himmel. Ønsket en lang tur og satsa på innerskogen. Regna med snøen hadde tint så mye der at det gikk greit og gå. Og det stemte. Det ble litt snø og mye blautmyr. Valgte å bestige flere av de små toppene i området inkludert den høyeste, Storknuken. De er ikke akkurat fjell, men de høyeste toppene heromkring. Mye fuggel og dyreliv å se. Alle travelt opptatt med å benytte denne fine vårdagen. Etter litt over 6 timer så kjente jeg at det hadde vært en lang tur, men formen har kommet seg. Får håpe den blir ennå bedre til sommerens lange fjellturer.

Map    

Feraheia

Date:
07.05.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
8.1km

Starta fra avkjøringa til Oxåsvatna og fulgte lier og myrer opp til Feraheia og nesten ned til Tømmdalsetran. Returnerte i østerkant av heia.

Map     2 comments

Kammastien og Kammpynten

Date:
04.05.2017
Characteristic:
Hike
Duration:
2:00h
Distance:
4.5km
Map    

Hindrem

Date:
01.05.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
6.1km

Trimtur i vårføre på Brattliklumpen. Gikk merka rute fra Revelltun. Litt mye snø i øst og nordhellinger. Var litt ulogisk merka i enkelte svinger og over bakketopper.

Map