Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

En perle av en fjelltur

Date:
30.08.2014
Characteristic:
Alpine trip
Duration:
12:00h
Distance:
22.0km

Starta halv 8 om morgenen fra Mellingsetra Bascamp. Setereieren hadde vært så hyggelig å la oss telte på setra. Der hadde vi tilgang til toalett (utedass med utsikt) og ei løe med bålgryte. Når vi kom fredagskvelden var setra bevoktet av en fryktinngydende utseende bukk, men som viste seg å være svært snill og hyggelig. Vi var tre personer som la ut. Vi fulgte stien til ei brun tømmerhytte og tok så til høyre opp lia. Vi var alle ukjente i området. Vi gikk først opp på Snøfjellet og videre til Seterknubben. Skjønte etterpå at vi ikke hadde trengt å bestige disse to fjellene da det går en sausti til venstre like overfor tregrensa. Den skal passere en stor stein i området. Vi klarte derfor å få noen ekstra høydemeter på turen. Fint og lettgått helt opp til første >>>

Map     1 comment

Fagerheia

Date:
10.08.2014
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
4:05h
Distance:
10.8km

Gikk fra Fellessetran og opp etter den merka stien. Etter toppen fortsatte vi til Grandalsdamman og Tulitt bruddet. Fulgte delvis traseen til Kjerringklomprennet tilbake før vi traff stien og fulgte den ned til Fellessetran. Lett og fin tur.

Map    

Sylan

Date:
03.08.2014
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
6:30h
Distance:
24.0km

Startet fra Nedalshytta og fulgte godt merket sti inn mot Syltjønna. Derfra opp ura og til toppen tungt og veldig bratt siste kilometeren. Fin tur i imponerende fjell. Hadde egentlig planlagt å gå traversen nordover ned igjen , men skodde og sterk vind fikk meg til å feige ut. Angra jo det med en gang når jeg kom ned. Fin natur i området og mye rein.

Map     1 comment