Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Vinjerock renn

Date:
23.07.2016
Duration:
4:30h
Distance:
20.0km

Etter en fuktig natt er det godt med et par 2000m topper. Jeg, Simen, Lars Even og Tokil løper i vei litt ut på dagen. Dagen starter bra og vi flyer godt på bortover langs bygdin i godt vær. På vei opp mot Slettmarkampen tar regnet oss igjen og vi blir stående midt i tåken. Heldigvis er det godt vardet, det er nå bare blitt meg og Simen. Vi finner klyve punktet ned fra kampen lett og klyvingen går greit. Nå letter også være litt og vi får litt utsikt innimellom. Stor stemning.

Map    

Vinjerock oppvarming #2

Date:
22.07.2016

Vi start 08:00 i dag for å rekke tilbake før konsertene begynner. Turen går mot Mjølkedalstinden og Snøholstinden. Vi løper DNT stien mot Olavsbu og løper opp ryggen sør for Mjølkedalstinden. Prøver oss opp fra sør har hørt det er mulig opp en renne. Toppen er dekket i en sky så litt vanskelig å se helt hvor det er best å gå. Vi tar oss opp til bandet og opp sør-øst ryggen. Går ned syden renna og føler den var mer spennende enn sør øst ryggen. Videre går det fort på snøen ned til dalbunnen og vi løper opp nord ryggen på Snøholstinden. Her er det mye morsom klyving. Ned oppsøker vi snøen på sør-vest flanken og plutselig er vi nede ved vannet. Vi løper på øst siden av vannet og Høgbrøtet på vei hjem til Vinjerock.

Map    

Vinjerock oppvarming #1

Date:
20.07.2016
Duration:
10:24h
Distance:
29.5km

Jeg og Haakon løp fra eidsbugarden litt over ni. Møte en bekjent av Haakon på vei opp sør ryggen på Uranos som slo følge med oss videre. Opp søre Saggi løser han ut et lite steinskred som gjør at han får et styggt kutt i leggen. 5-10cm sår hvor vi ser rett inn på legg beinet. Dette gjør en allerede spennde tur litt i overkant spennde. Vi får bandasjert såret på et vis og han klarer å gå ut for egen maskin. Meget impnerede. https://www.strava.com/activities/647619195

Map