Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Kendric

Date:
26.10.2022
Characteristic:
Jogging
Distance:
14.7km

Beinstrekk til Kendric Peak.

Map    

Humphreys

Date:
24.10.2022
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
19.0km

Når ein er i Flagstaff må ein sjølvsagt på Humphreys for litt tynn luft, utsikt og primærfaktor! Det var snø og vind i høgda på morgonen, men eg la avgårde allikavel. Kilometera kom raskt på den svingete stien, men etter kvart byrja den tynne lufta å gjere seg gjeldande. I skaret tok eg på litt meir klede før eg byrja turen bort mot toppen. Ein god del vind bortover her, men på toppen løya det litt. Fantastisk utsikt over flatlandet herifrå. Riktig så flott! Tilbake i skaret var eg ikkje klar for å dukke ned i skogen att, så eg la turen bortom Agassiz også. Her er det landskapsvernområde om sommaren, men no var det hverken skilt eller sperringar å sjå, så det var berre å traske opp. Deretter retur.

Map     6 comments

Flagstaff og indian creek

Date:
23.10.2022
Characteristic:
Climbing

To-vekers pappaferie (!!!!) til Arizona og Utah for å besøke Andreas og Solveig som har flytta til Flagstaff halvanna år. Planen var å sjå om dei oppførte seg i land of the free eller om dei hadde blitt til republikanske kåbbåiar, og dessutan klatreklatreklatre - med trad-mekkaet Indian Creek som hovudattraksjon. Blir difor litt klatrenerding i denne rapporten. Dei som ikkje gidd å lese slik henvisast til rapportane frå dei to turane med oppoverbakke som eg fekk logga under oppholdet. Bra primærfaktor, tynn luft og greier - bør altså vere interessant for dei fleste. Her og her . Men altså... Eg landa i Phoenix seint laurdag kveld, og var i Flagstaff tidlig søndag morgon. Vakna litt ut på føremiddagen og helste på vertskapet. Deretter tok vi oss ein tur på det lokale buldrefeltet Priest >>>

Map     2 comments

Lundavarden

Date:
14.10.2022
Characteristic:
Jogging

Map    

Brørne

Date:
09.10.2022
Characteristic:
Jogging
Distance:
15.3km

Map    

Premieutdeling og lisje blåfjellet

Date:
02.10.2022

I dag var det duka for fjelldag og premieutdeling for fjelltrimgruppa til Stårheim IL på Fannstøylen. Bra oppmøte av store og små. God stemning oppover, med natursti frå 4H. På støylen var det bålpanne, pølser, snop og alt som høyrer fjellet til! Etterpå fekk vi med oss ein gjeng unge fjellfolk til Lisje Blåfjellet, der vi skulle merke litt. Dei bygde vardar til den store gullmedalja, så skal ein gå seg vill her må ein gjere ein solid innsats. Ny topp for Eskil, som var i storform i dag. Deretter heim i regnværet. God stemning heile vegen, der vi mellom anna fann ein frosk.

Map