Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Favourite peaks

Nordryggen på Heklatinden/Luten

Date:
24.09.2017
Distance:
12.3km

Utforskning av nærområdet gir stadig flotte opplevelser. Start fra Halåsen langs skogsveg til Halåssetra sammen med torehum (Tore Humstad) . Noe utydelig sti oppover de første haugene, men da stigninga starta for alvor var det et overraskende godt tråkk. Fin og morsom klyving oppover ryggen som var overraskende lang. Været var forøvrig supert med relativt tørre forhold og shorts hele vegen. Det flata ut noe mot Heklatind og til Luten. Bratt ned østsida på Luten, men fin gras/lyngbakke nedover. Videre over Surndalsheia og langs ryggen nedover mot Einsetdalen. Rota litt her gjennom skoggrensa med traff igjen en slags sti langs elva. Men fortsatt litt klur gjennom et granfelt før vi kom innpå skogsvegen som vi fulgte ned.

Map    

Verahornet

Date:
20.09.2017
Distance:
4.8km

Flott joggetur etter møte i Ålesund

Map    

Kinderegg-tur til Reinsfjellet

Date:
13.09.2017
Distance:
11.4km

I dag fikk jeg kombinert både jobb med tilsyn på værstaasjonen, dugnadsarbeid med opprydding etter 6 topper og ikke minst noen nye uinteressante hauger. Fin tur

Map    

Kammen

Date:
10.09.2017
Distance:
6.3km

Kort luftetur etter gårsdagens sprell

Map    

Torvibukt 6 topper

Date:
09.09.2017
Duration:
6:26h
Distance:
22.5km

Torvikbukt 6 topper sammen med Ida. Fantastisk vær og tørt for årstiden. God flyt idag og begge to ble både svette og og klar i låra.

Map