Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Raudheia

Date:
27.02.2018
Distance:
6.2km

Map    

Storlia

Date:
23.02.2018
Distance:
5.5km

Map    

Storvarden

Date:
20.02.2018
Distance:
0.2km

Map    

Vasstindan

Date:
17.02.2018
Duration:
5:45h
Distance:
14.0km

Våknet på Vasstindbu til en knallfin soloppgang. Etter havregrynsgrøt og et par kopper kaffe tuslet vi oppover eggen i retning Vasstindan. Stegjern på fra hyttedøra. Lettgått innover mot den nordligste av Vasstindan. Steinete videre, og vi tok fram tauet og firte oss ned i sida vestsida for å kunne gå i snø framfor å klyve ned over storstein. Gikk stort sett i snørenner oppover mot neste Vasstind. Brukte tauet litt her, før det ble fin klyving opp mot toppen. Flott egg videre her, der vi kjente sola varme godt! Tok en rappell litt før det laveste punktet mot Kjøvskartind, før Katharina hadde fått nok spenning for dagen, så vi satt litt i sola før vi svingte nedover mens de andre tok med seg Kjøvskartind. Med Haakon Lundkvist, Katharina Rogstad, Marie Styrvold og Håkon Klerud.

Map    

Kalvgjeltinden

Date:
16.02.2018
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
2:21h
Distance:
5.3km
Map    

Nyheitindtraversen

Date:
10.02.2018
Characteristic:
Alpine climbing
Duration:
7:26h
Distance:
10.5km

Helgetur til Svartvassbu med Håkon Klerud og Haakon Lundkvist. Møttes på Åndalsnes fredag ettermiddag, og etter to store pizza på Mama Rosa tuslet vi inn til Svartvassbu i mørket. Det ble fablet om både Hoemtind og Hauduken, men planen på lørdag var å starte oppover mot Nyheitind og så se hva vi fikk til. Vi våknet til ganske mye vind på lørdag, men det var vel bare å komme seg ut. Så ferske jervspor i lia oppover i starten. Ola Hovdenak hadde antydet at det er klatring over eggen her, så vi var litt usikre. Hadde med en god del sikringsmidler og to tredvemeterstau. I etterpåklokskapens navn hadde vi nok valgt å ta med lengre tau om vi hadde visst at det ble såpass mye taulagsklatring. Fint i starten, men eggen så faretruende bratt ut, så etter hvert måtte Klerud fram og >>>

Map     1 comment

Kvitfjellet

Date:
04.02.2018

Etter å ha kastet bort lørdagen med å slite seg rundt 40km klassisk skirenn på Skardilten i knallvær ble det søndagstur til Kvitfjellet i mer typisk februarvær. Ble nervøs for at Uglehaugen kunne være panoramatopp og stakk oppom. Her hadde jeg ikke gjort hjemmeleksa mi. Litt surt og veldig hvitt på toppen, og pakket snø ned til skoggrensa. Nede i bjørkeskogen var det kjempeføre. Med Katharina, Andrea Nakken, Håkon Klerud, Marie Styrvold, Haakon Lundkvist og Marta Ulvensøen.

Map