Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Trolltindan øst

Date:
21.01.2018
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
5:20h
Distance:
9.5km

Dro tilbake til samme område som på fredag for å få til en artig tur når skiføret er så som så. Med Katharina og hennes lillesøster Kathinka som hadde sitt første møte med randoski dagen før. En liten grottevandring og pølsesteking før vi tusla opp på stegjern på det harde føret opp til Trolltindan øst.

Map    

Litltussen

Date:
20.01.2018
Duration:
4:45h
Distance:
8.9km

Medhjelper på kurs i tryggere ferdsel i fjellet for IL Hjelset Fram. Fin tur i knallvær. Øvde på gåteknikk, gjennomførte litt skredøvelser og prøvde å lære bort noen gode tips og triks. Stakk innom Litltussen før nedkjøring. Første gang på ski her for min del. Må nok tilbake og prøve Gazastripa med god snø!

Map    

Trolltindan

Date:
19.01.2018
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
3:02h
Distance:
8.5km

Tok tidlig helg etter byggemøte i Malmefjorden og dro på skitur. Fikk en ørliten omkrok i starten da jeg fulgte sommerstien en bit for langt. Godt og varmt i finværet oppover lia. Oppover bratta etter Trollkyrkja var det ganske hardt, så stegjern og øks kom fort fram. Kompakt og stabil snø hele vegen oppover, men i hardeste laget helt opp mot skaret, så der ble det stegjern et stykke på nedturen og. La igjen ski og sekk og sprang innom toppen som her kalles Trolltindan. Knallfint føre oppe på ryggen her. Ikke noe føre for å slippe opp ned her, men kom greit ned. Tusla innom grotta en tur før jeg kjørte videre. Tryna og mista skia, og fant den oppe i et tre et par hundre meter lenger ned. Dårlig skiføre i skoggrensa, før det ble hardere og bedre lenger ned igjen. Artig tur en >>>

Map    

Skåla fra Kortgarden

Date:
10.01.2018
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
3:13h
Distance:
13.2km

Morten Eilifsen inviterte til Skålatur etter jobb. Med fleksitid fikk vi oppturen i dagslys. Inn forbi Trollvatnet og på med stegjern og øks ganske fort. Kompakt snø, men ikke noe særlig glatt. Opp mot skaret ble det noe løsere. Tuslet opp på toppen i elendig snø og fin solnedgang. Her var det enten isskare eller veldig skavlete. Ingen av oss hadde med noe mat, så vi nærmet oss knekken begge to. Grei kjøring ned igjen. Artig tur!

Map    

Kvannfjellet

Date:
01.01.2018
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
1:26h
Distance:
8.0km

Med HP som guide.

Map