Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Telttur med Aurora, Mina og Vilde

Date:
26.08.2017

AuroraBK (Aurora Bie) Mellom bursdager både fredag kveld og søndag, fikk vi skvisa inn en lenge etterspurt telttur. Både Mina og Vilde ville bli med Aurora og meg. Sekken var nesten tyngre enn meg (det skal jo litt til), men jentene bar hvertfall liggeunderlag og soveposer selv. Slo opp telt ved Rød hytte sør for Frænavarden, nede ved vannet. Stekte pølse med brød og la så i veg opp på Frænavarden. Var ikke alle som hadde vært der før, så det var på tide. På veg opp traff vi på mamma og Simba. Fint vær og flott tur. Besøket ble med til campen igjen, og fikk pannekaker med nugatti til kvelds før de dro hjem igjen. Simba forsøkte å stikke tilbake til oss, men ble til slutt geleidet hjem. Kvelden ble brukt til godterispising, historier og kortspill. Og litt bekymring. Men alle sov til slutt.

Map    

Uten-bånd-trening med Simba

Date:
22.08.2017
Characteristic:
Hike
Duration:
3:19h
Distance:
14.0km

Hjemme fra ferie og slutt på båndtvang. 2. dag med trening, flink bisk. Gikk fra Jensgurilia, til Skihytta og Varden - med retur.

Map    

Himmelsyna

Date:
08.08.2017
Duration:
2:52h
Distance:
5.8km

Etter mer enn nok regnværsdager, og noen finværsdager på stranda, fant vi ut at det kunne være lurt med en tur. Utvalget er ikke slik vi er vant til, ei heller reklame eller omtale om turer. Stort sett fristes det med 300 meter gåtur til et galleri eller en kafe. Fant til slutt denne turen, og kjørte avgårde. Dårlig med 4G og slikt i bygdestrøk, så vi plotta inn "Himmelsyna" på GPS'en. For en gangs skyld fant GPS'en det jeg ba den om. Ei stund så det ut som vi kunne kjøre helt fram, men valgte nå til slutt å parkere. Traff på et par som hadde rusla seg en tur. De hadde aldri hørt om noe fjell i nærheten. Sier litt om folket, og vi bestemte oss for at de tok feil. Etter ei stund skjønte vi at vi gikk på skiløypene, og skiløypene gikk over myr. Var mye multe og myrull >>>

Map