Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Kvannfjellet

Date:
29.08.2016
Duration:
2:08h
Distance:
8.6km

Liten trimtur på Kvannfjellet, som typisk nok lå bada i tåke. Får spare det siste punktet på ruta til en finværstur :)

Map    

Kveldstur med Aurora

Date:
28.08.2016
Duration:
3:37h
Distance:
14.1km

AuroraBK (Aurora Bie) Etter dagvakt og middag var det fortsatt varmt og sol ute. Aurora og jeg tok med sykler, kveldsmat og litt bensin så guttene kunne spille enda mer fotball. Sykla hjemmefra og til lysløypa og skihyttevegen møtes. Så en gjeng sauer på nordsida av Tjønnan, masse sopp og tyttebær og litt multe. Gikk inn over Holsdalen før vi snudde og gikk oppom Moldeheia og Tusenårsvarden på retur.

Map    

T-skjortetest

Date:
27.08.2016
Map    

Bispen med Mona

Date:
23.08.2016
Duration:
5:15h
Distance:
7.7km

MonaK (Mona Kvernberg) Endelig var vi kommet oss velberget gjennom ferien begge to, og var klare for nye eventyr. Fikk et forsiktig forslag fra kollega vi fant ut vi like gjerne kunne få unnagjort først som sist. Noen timer senere satt vi på Esso på Næs og inntok litt velfortjent middag etter endt dagvakt. Sola skinte og humøret var på topp. Parkerte ved teltplassen vår, og la i vei. Etter en liten turntime på brua ruslet vi videre innover langs bispevannet. Da tempoet ble heller labert for mitt vedkommende, valgte jeg å "miste" ei gammel rælete vindjakke som uansett ikke ville være noe nevneverdig tap halvveis langs vannet. Noe senere kom, som planlagt, en trimmer bak oss og lurte på om vi hadde mista ei jakke. Fikk meg dermed ei lita ekstraøkt på "leit" etter denne slik at jeg >>>

Map     6 comments

Frænavarden med Aurora ++

Date:
20.08.2016

Fra sol og plask på Kreta til sol og fjell i Molde. Mens guttungen skulle ta igjen 2 uker med manglende fotballtrening, har jentungen mer fornuftige holdninger. Fikk med seg mormor og bæppi på turen. Møtte også på Leif med frue, da de kom halsende opp fra Såta.

Map    

Musvollkampen

Date:
01.08.2016
Duration:
4:55h
Distance:
12.1km

Fin tur med hele gjengen fra Straumbu og inn mot Bjønnhollia. Veldig heldige med været - i det vi gikk inn i bilen ble lettskya forandra til pøsregn.

Map