Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Rundtur i nabolaget

Date:
30.03.2016
Map    

Skoften fra Sylte skole

Date:
28.03.2016

Startet tradisjonen tro barmarkssesongen på Skoften med kidsa. Tok med søskenbarna Aleksander og Kristoffer. Aleks trengte en ørliten trimtur før han skal til Himalaya neste uke, og fikk samtidig introdusert han for både suunto og peakbook. Parkeringsplassen ved Lindset var full, så vi gikk opp fra Sylte skole. Ryktene tilsier at det var bart andre vegen, mens vi nå måtte vasse endel i snø. Burde venta ei uke sånn sett. Flagget på toppen har fått seg en trøkk, uvisst om det skyldes vind eller at noen har brukt det som dopapir som også ble foreslått.

Map    

Kvannfjellet

Date:
16.03.2016
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
2:17h
Distance:
6.9km

Mens tåka lå grauttjukk i Molde, skinte sola andre plasser. Langrennstur på Skaret ble til impulstur på Kvannfjellet. Slengte på alt for mye klær, men men... Strålende sol - og møtte på to solslikkende kolleger på toppen. Far og sønn på familietur, mangla bare bæremeis. Far fikk briljert på vei nedover, mens vi to andre var for dårlige til alt mulig. Vant uansett opp.

Map    

Gulberget med kids

Date:
12.03.2016
Characteristic:
Walk

Snøen borte i ytre strøk, så måtte kjøpe små fjellsko og teste dem. Traff mange rare folk på veien, men er vel bare å forvente.

Map    

Trolltind med Mona

Date:
08.03.2016
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
3:43h
Distance:
8.0km

MonaK (Mona Kvernberg) Strålende tur i sol med Mona. Nydelig føre! Gikk fra henne opp og fikk kjeft av Pauli ei uke etterpå. Hun rant fra meg ned, og fikk ikke kjeft. Må gjentas! Mange menn i baris på toppen.

Map    

Frænavarden m/ Tusenårsvarden med Mona

Date:
01.03.2016
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Map