Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Reprisetopp

Date:
30.12.2006

Barlinderåsen Rælingen Akershus Siste reprisetopp før avreise Thailand. Noen ganger er det slik at uten GPS bommer man litt på punktet i tåke og dårig vær. NY tur hit.! Startet ved Marikollen hoppbakke og fulgte traktorveien og sti skiltet mot speider hytta. Rett før hytta opp til venstre på blåmerket sti. Ved RAMSTADSLOTTET 394, som vi også var innom, tok vi ned til høyre på ny sti. Fulgte denne 300 meter. Deretter gikk vi av stien og opp til høyre i et skar. På BARLINDERÅSEN 398 ligger noen steiner, pluss et rødt bånd som vi festet til et tre. Flott desembervær. Vi ønsker alle toppsyke kommunejegere et riktig GODT NYTT ÅR. Nå til Thailands høyeste topp. Tid 1 time 30 min t/r. Inger Lise var med.

Map    

Vestfold rundt

Date:
24.12.2006
Map    

På jakt etter Frøyas høyeste punkt

Date:
14.12.2006

På jakt etter Frøyas høyeste punkt.! Utgangspunktet for turen var Frøya flyplass. Gikk i nordvestlig retning mot Sandvatnet. Herfra kort opp til høyeste punkt på SANDVASSHEIA 74. Videre østover til SPERRVIKFJELLET 74 med skilt. Begge disse høydene er lett synlig fra flyplassen. Fortsatte nordover til østenden av Vobsjøen og opp til BESSELVASSHEIA ØST 75. Noen steiner pluss en liten rogn som har klort seg fast. Tid 3 timer t/r. I ettertid ble vi kontaktet av turgruppa på FRØYA, som hadde funnet høyeste punkt på øya. dvs 1 meter høyere enn Besselvassheia øst. (se rapport fra Besselvassheia). Toppen ligger ca 700 meter vest for østtoppen. Med på turen Inger Lise og Uglefisk.

Map    

Alle bommer åpne..

Date:
11.12.2006

Alle bommer åpne kjørte helt inn... (Skrevet av Otto 11.12.2006) Ursknappen Nes Akershus Tok av på rv 181 rett før Sand, betalte bomavgift 20 kr og kjørte 8,3km innover. Etter hvert over på litt dårligere vei, men senere ut på ny god vei. Denne går ut syd for Sand og er lengre. Videre innover får man en hytte på venstre side, så et veiskille..til venstre her.. Vi kjørte ca 500 m og parkerte på høyre side, 300 m før et lite vann. Traff 2 jegere som sa "følg traktorvei opp til høyre og over hogstfelt". Lette litt rundt og fant en liten varde med en stolpe inni. Det ligger et lite idyllisk vann på nedsiden. Måtte raskt ned igjen før mørket senket seg. Tid 1 time t/r ok vær .

Map    

Masse folk ute denne søndagen.

Date:
10.12.2006
Map    

Greit merket fra bom nr 2.

Date:
10.12.2006

Greit merket fra bom nr 2...! (Skrevet av Otto 10.12.2006) Røusekollen syd Fet Akershus Tok av på Midtskog på rv 169. Bommen var denne gang stengt, men en grei nabo åpnet og sa "bare kjør.". .Parkerte ved bom nr 2 , og fulgte røde bånd til høyre over bekken og videre oppover. Et par trim poster underveis. Kom til et lite skar og videre opp til venstre, trimpost til høyre. Beskjeden varde med blå-malt stein. Her var også en rapport fra JOSO. Et langt smalt vann kan skimtes i sørøst. Flott desembervær. Tid 40 min t/r.

Map    

Ingen på golfbanen denne dagen.

Date:
10.12.2006
Map    

Støvler var tingen.

Date:
10.12.2006

Etter flere dager med regn var støvler tingen..!! (Skrevet av Otto 10.12.2006) Vardåsen Enebakk Akershus Tok av på rv 120 litt nord for kirken. Kjørte inn Vengsveien mot øst. Videre til venstre i neste veiskille. Fikk parkere på gården, en hyggelig dame lånte oss et kart, som vi ikke fikk bruk for. Fulgte traktorveien innover et godt stykke og til venstre i et veiskille mot Kølabånn. I bakken oppover passerte vi en flott tre- figur. Etterhvert over på litt utydelig sti med litt merking her og der til topps. Noen avsagde tømmerstokker og ildsted på høyeste punkt inne i skogen. En liten varde på en bergknaus på stien til venstre. Greit vær Tid 1,5t t/r

Map    

Endelig riktig punkt..

Date:
10.12.2006

Endelig riktig punkt;;;litt bom sist.. (Skrevet av Otto 10.12.2006) Kukollen Sørum Akershus Tok av på rv 169 og videre til en flott gård på høyre side. Tok av inn til venstre forbi en låve med skilt innkjøring forbudt. Vi fortsatte...!! Fulgte veien 5,5 km forbi et idyllisk vann og en hytte. Kjørte rundt kukollen til en p.plass og parkerte. Fulgte en traktor vei opp til høyre noen hundre meter og inn til høyre igjen ,på en sti merket med et rødt bånd. Et bedre skilt bør opp her. Fortsatte rett opp mot høyeste punkt. Her ligger også noen steiner på toppen. Joso hadde lagt igjen en rapport til oss her. Flere jamnhøye punkter. Flott desembervær. Tid 45 min t/r

Map    

Kveldstur.

Date:
10.12.2006
Map