Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Morkefjellet - Høyest i Radøy

Date:
31.03.2021

Parkert ved veien. Her er det plass til ca 6 biler og gikk oppover veien. Her finner man Solend Parkering, en enda større parkering enn den ved veien. Like etterpå går man over fra traktorvei til godt oppråkket sti. Det var noen våte områder den dagen vi gikk, så joggesko anbefales ikke om det har vært en våt periode. Utsikten fra Nøttveitveten er fin. Her finner man en lavvo som er skjermet for vind. Stien videre går oppover med noen bratte partier. Turen igjennom den lille skogen er en flott etappe. Når man kommer til toppen så får man en veldig flott utsikt. Her er det også en lavvo hvor man kan sitte trygt for vinden. På veien ned går det fort, vi gjorde som flere her har gjort og gikk feil. Når man kommer til en liten benk så må man snu og gå litt tilbake. Dette er >>>

Map    

Vardegga

Date:
28.03.2021

Gikk fra Ølve og opp dalen mot Sundfjord. Tok av en grusvei som gikk langs Dalelva. Stigning fra første meter. Etter hvert flater det ut. Veien går over til en sti som tidvis var veldig våt. På toppen av Vardegga/Vardeggja er det en flott utsikt. På veien ned gikk jeg via Røyradammen og ned Røyreelva til veien ved Røyrane.

Map    

Nevelfjell - høyest i Lillehammer

Date:
06.03.2021

Parkerte ved den store parkeringsplassen, fant frem ski og feller. Fulgte stien oppover forbi Slåsæterfjellet før vi svingte østover mot toppen. Det var overskyet og sterk vind i ryggen og heldigvis var Nevelhytta åpen så vi fikk spist i le. Turen nedover mot Nevelåsen gikk i store slalomsvinger. Skare gjorde sitt til at farten fort ble høy. Nede ved Reinsvatnet kom vi på skisporet som vi fulgte tilbake til parkeringen ved Pellestova/Ilsetra. Fin tur og vi skal nok ta samme turen en varm sommerdag også.

Map