Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Gitvola - Høyest i Løten

Date:
22.11.2020

Da vi endelig bestemte oss for å gå opp til Gitvola så hadde det kommet litt snø. Vi kjørte forbi Budor skianlegg og fortsatte videre til veien stopper. Her parkerte vi ved Gitvola P-plass. Her er det plass til flere biler. Turen opp er godt merket. Når vi nærmet oss det flate topp partiet så blåste det mye. Ble litt skuffet over at døra til bua under tårnet var stengt. Usikker på om den var låst eller fryst fast. Vi valgte ikke å undersøke det nærmere. Bra utsikt fra tårnet, selv om vinden gjorde sitt til at vi var der oppe kun en kort tid. Samme vei ned igjen. Vi brukte 50 minutter på disse 3.2 km. Fin tur i fint landskap. Møtte 6 andre på turen.

Map    

Gastgiveren - Høyest i Sarpsborg

Date:
08.11.2020

Kjørte fra Sarpsborg og utover Tunøya. Krysset Trøsken bru før vi svingte opp mot Harehjellhytta. Her så det ut til å være ett eldorado for langrennsløpere, både sommer og vinter. Nyasfaltert rulleskiløype gjør nok sitt til at ski arven er sikret. Vi parkerte ved Harehjellhytta og trasket nordover langs lysløypa. Da vi kom til Torvet tok av grusveien og gikk oppover en traktorvei som til slutt ble en sti. Fra Torvet og opp til Gastgiveren var det temmelig fuktig. Ikke mye å si om toppen, men her var det mange radarer på bakken. Samme tur tilbake igjen hvor vi valgte å dra frem primusen ved hytta da det var så fuktig i skogen. Turen var rett over 5,5 km og vi brukte 1t 20 minutter.

Map    

Bankerødkollen Høyest på Hvaler

Date:
08.11.2020

Fin kjøretur utover Hvaler. Lett å forstå hvorfor dette er ett ferieparadis om sommeren. Da vi kom frem til p-lomma så var denne full. Den tar bare 3 biler. Kjørte 50 meter lengre og parkerte innerst i blindveien som da blir på andre siden av veien for p-lomma. Turen opp gikk greit, ikke mye å nevne når det gjelder utsikten. Tok en ekstra tur ut på pynten slik at jeg kunne få litt utsikt. Så faktisk ut til havet. Turen tok 30 minutter da vi brukte god tid.

Map