Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Moldeheia

Date:
30.07.2018
Map    

Min siste fjelldronningtopp.

Date:
27.07.2018
Duration:
8:59h
Distance:
10.6km

Endelig skulle vi på den siste av de sju dronningtoppene i Romsdalen. Vi hadde gått opp til Haugabotsvatnet kvelden før. Startet dagen med frokost utenfor teltet. Det var veldig varmt opp til Karitinden, men det ble litt mer vind bortover ryggen så der var det helt perfekt tempratur. Det siste partiet var det litt bratt klyving så pappa måtte holde Signe i tau. Så var vi på toppen da. Endelig fjelldronng! Vi spiste litt før vi gikk ned igjen. Vi skulle prøve og ta en litt kortere vei ned men den ble bare lengre siden det ikke var en ordentlig sti.

Map    

Kvanndalstind

Date:
26.07.2018
Duration:
11:34h
Distance:
14.1km

Fin tur med pappa, Robert, Frank, Linda og Jo Evert. Etter vi passerte Torshammeren på vei opp fant vi ikke stien, og gikk derfor nesten helt på baksiden av Kvanndalstind. Det ble bare en taulengde opp siden vi ikke kom helt inn på den normale ruta. Etter vi hadde rapellert ned fra toppen og hadde gått ca hundre meter kom vi til kule Torshammeren. Det var kult oppe på toppen. Robert hadde med drone som fløy rundt oss og filmet. Den var litt skummel for den hørtes ut som en stor veps. På vei ned gikk vi over den delen med mest blåis på breen. Det var gøy med mange sprekker.

Map    

Reinsfjellet

Date:
24.07.2018
Duration:
4:52h
Distance:
10.9km
Map    

Store venjetind

Date:
22.07.2018

Tur med mamma, pappa, Emil, Arnt Owe og Marie. Vi gikk opp den lange bakken opp til skaret. Der tok vi på oss sele og hjelm og kløyv opp til et sted der det var så bratt at vi klatret i tau. Etter vi klatret opp det bratte partiet var det bare noen meter til toppen. Vi ble sittende lenge oppe på toppen i et stort hull som Arne Randers Heen hadde sprengt ut for mange år siden. det var god utsikt på toppen, og vi så mange fjell. De voksne tok litt bilder og vi begynte å gå nedover. Vi rapellerte ned det partiet hvor vi hadde brukt tau opp. Så gikk vi forsiktig ned til et sted der vi måtte rapellere ca 15 meter, for det var litt vanskelig og gå ned der. Vi gikk og gikk til vi til slutt kom frem til skaret igjen. Der tok vi av oss selen. Hjelmen hadde vi på litt til i tilfelle det >>>

Map    

Store trolltind.

Date:
20.07.2018

Fin tur mrd pappa. I starten var det helt perfekt tempratur. Vi gikk i tåke til ca 1100 moh. Når vi kom over tåke ble det plutselig sol og veldig varmt. Det var litt rart og bare se tuppen på de høyeste fjellene stikke og fra tåka.

Map    

Brattlihaugen

Date:
20.07.2018
Map    

Frænavarden

Date:
05.07.2018
Map