Archive - Date

Collected lists

Ullstinden

Date:
21.02.2019
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
2:45h

Tok fri noen timer på formiddagen for å utnytte det fine været. Fortsatt kaldt (-15 ved parkeringa kl10) men sola varmet godt. Ble overrasket over hvor fint skiføret egentlig var etter gårsdagens liten tur på Rødtind. På vei opp mot Svarthamartinden var det lett vindpåvirket snø, men i topphenget var det 20-30cm ubunden snø. Fantastiske forhold på nedkjøringa og jeg så kun to andre som var på tur. Helt utrolig at fjellet var nesten tom for folk på en slik dag!

Map    

Fagerfjellet

Date:
17.02.2019
Characteristic:
Randonnée/Telemark

Nok en tur med Renate, men mildværet og vinden hadde ødelagt skiføret. Helt greit skiføre i høyden, men fra skogsgrensen og ned til bilen var det pudder på sugeføre. Det var sugeføret jeg fikk kjenne mest på og jeg synes ikke at det var en nytelse!

Map     4 comments

Rødtind x 2

Date:
13.02.2019
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
2:00h

Nydelig morgenlys og flotte snøforhold for en liten førjobbtur! Traff Jana og Andrea som var på tur ned når jeg gikk opp på 1. runde. Det viste seg at mye folk hadde utsatt ankomsttid på kontoret i dag.. :)

Map    

Lille Blåmann

Date:
09.02.2019
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
3:00h

Sesongdebut med Renate! Det ble en glimrende start på skisesongen selv om det var noe av en forsinket start for min del. Fin fin snø og mye folk ut på tur denne lørdagen. Var herlig å være ute med planker på beina men jeg fikk kjenne på at jeg ikke hadde stått på ski på omtrent 9 måneder. Det var tyngre enn jeg forventet! Tror det blir en liten stund før jeg er tilbake i god toppturform igjen....

Map