Archive - Date

Collected lists

Tromsdalstinden

Date:
30.06.2016
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:54h

Etterjobbtur i varmt vær. Hadde ikke planlagt å samle på fluer i dag, men det var egentlig det som jeg husker best fra turen opp. Heldigvis klarte jeg å jogge fra dem på vei ned.

Map    

Store Blåmann

Date:
27.06.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
3:00h

Gikk en liten tur opp Store Blåmann etter jobb. Sykt varmt vær (25 grader!!) men heldigvis en deilig bris og skygge på tur opp. Mistet stien på vei opp pga våte svapartier og snøflekker så det ble en litt mer tidkrevende tur. Men flott å være ut på muligens Tromsøs første sommerdag i år.

Map    

Hamperokken

Date:
26.06.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
4:34h

En tur til Hamperokken skuffer aldri og dagens tur var perfekt, med unntak av noen få insekter jeg ble angrepet av i skogen da jeg var på tur opp. Tror ikke myggsesongen er fullt i gang her enda. Gikk på eggen opp og ned for å unngå løs stein og snø i renna under toppen. Traff en som var på vei opp Middagsaksla da jeg gikk ned men ellers ingen andre på fjellet. Overraskende når været er så flott og temperaturen er så behagelig å gå i!

Map    

Port Isaac to Tintagel

Date:
23.06.2016
Characteristic:
Hike
Distance:
14.4km

Koselig tur med søsteren. Opprinnelig var det hun som ville løpe og jeg ville gå, men til slutt ble det litt løping på meg mens søsteren valgte å gå......

Map    

Port Isaac to Polzeath

Date:
21.06.2016
Characteristic:
Hike
Distance:
13.3km

Map    

Tintagel

Date:
21.06.2016
Characteristic:
Walk
Duration:
3:00h
Distance:
8.0km

Fin ettermiddagstur langs kysten fra Tintagel til Boscastle med min mor og mine to søstre. Gikk veldig sakte, men sånn må man regne med når moren er nesten 65 år gammel :)

Styrmannstinden

Date:
17.06.2016
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:45h

Etterjobbtur i fint og varmt turvær. Heldigvis ble jeg ikke truffet av regnværet lenger øst. Flott utsiktstopp!

Map    

Sandnestinden

Date:
12.06.2016
Characteristic:
Walk
Duration:
2:00h

Tok en liten formiddagstur opp Sandnestinden da det var meldt regnvær fra om ettermiddagen. Turen er med i 'Ut i Nord'-opplegget og det står et skilt ved veien på Kajoneset. Gikk rett opp mot skaret mellom Sandnestinden og Finnkjerka og videre mot den 544-fortoppen og hovedtoppen lenger sør. Fin liten rygg å gå på og selvsagt god utsikt. Kom en regnbyge da jeg begynte å gå ned så jeg synes det var ganske god timing. Var overrasket over hvor langt ned jeg klarte å komme meg ved å jogge kun på snøflekker. Det gjorde turen ned både artigere og raskere :)

Map    

Trolltinden

Date:
11.06.2016
Characteristic:
Walk
Duration:
2:45h

Dagen var fortsatt ung da jeg kom ned fra turen til Arnøyhøgda, så hva bedre enn å gå en liten tur til for å se litt mer av vakre Arnøya? Jeg så at Trolltinden kunne passe bra som en spasertur siden det går en grusvei opp til toppen fra Akkarvik så jeg satset på å kunne gå tørrskodd til topps. Det jeg ikke skjønte var at grusveien var fortsatt snødekt fra omtrent 600moh, så det ble litt mer gåing i snø på meg. Kjølig shortsvær på toppen men jeg fikk en overraskende nydelig utsikt. Det skal eg ikke klage på etter å ha sett ingenting på toppen av Arnøyhøgda!

Map    

Arnøyhøgda

Date:
11.06.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
6:00h

Det ble en ny tur til Nord Troms denne helgen til tross for en mindre-enn-fantastisk værmelding. Dro fra jobb etter lunsj på fredagen og kjørte nordøstover til Arnøya. Ganske mye bilkjøring, men det var en fin utsikt hele veien og tiden i bilen gikk fort uten at jeg la merke til det. Ferga fra Storstein på Kågen var noe forsinket pga et teknisk problem men jeg ankom Lauksletta etter hvert, det var nesten halv åtte. Fikk overnatting hos Lauksletta Overnatting igjen men denne gangen sov jeg i hybelhuset da alle rommene var opptatt i hovedbygget. Hovedmålet mitt var Arnøyhøgda, øyenes høyeste topp - men jeg var noe usikker på om jeg skulle tusle opp dit med ski på beina eller uten ski siden jeg hadde fått noen tips om dårlig skiføre fra Peter som jeg hadde vært på Kågtinden >>>

Map