Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Sandtinden - Ørskogfjellet

Date:
22.12.2018
Map    

Skardfjellet

Date:
10.09.2018
Map    

Eikremsnakken på sykkel

Date:
03.08.2018
Map    

Remmemstinden

Date:
28.07.2018

Denne dagen var det meldt temperaturer opp mot 30 grader i Romsdalen. Vi valgte derfor en semi-alpinstart med svele og kaffe på 08:15-ferga mot Vestnes. Parkerte bilen i Hattegrova opp mot Hellandsetra 09:15. Temperaturmåleren viste da generøse 26,5 grader. Planen var nordeggen opp, men etter å ha møtt en lokal kar på firhjuling som hadde vært på toppen fire ganger i år og som mente at det å gå nordeggen var det samme som å "invitere familien til samling på første benk i kirka", bestemte vi oss for å se det an litt. Tok sikte på Hellandsetra og gikk via Bjørnetua og Vardeggen. Da hadde vi fått myra mellom oss og nordeggen, så det fristet ikke så voldsomt å krysse over. Alternativene var da å gå opp i skaret mellom Remmemstind og Brustindene, eller å gå opp >>>

Map    

Vingelen - Tynset på stisykkel

Date:
12.07.2018
Map    

Romsdalseggen

Date:
07.07.2018
Map    

Digergubben i grauttjukk skodde

Date:
05.07.2018
Duration:
2:23h
Distance:
4.3km

Med Åse i meisa. Siggen og Audun også med på tur. Må vel tilbake engang for å se på utsikten og ta med Misundhornet i samme slengen. Spesielt tåkefenomen møtte oss. Tåka rant ned fjellet på alle kanter. Stilig! Håpet om å komme over tåka forsvant sakte, men sikkert. Topp stemning i meisa. Audun på toppen - Digergubben! Godt med kaffe fra 1994-koppen, kjøpt på sommerferie i Jotunheimen.

Map    

Litlefjellet

Date:
16.06.2018

Familietur til Vengedalen. Jeg, Sigrid og Åse + Solveig med sine tre kids. Pakket for telttur og dro avgårde. Oppdaget da vi skulle gå fra bilen og opp på Litlefjellet at sekken vår som inneholdt alle soveposene og liggeunderlagene manglet. Tilløp til dårlig stemning, men det løste seg ved at jeg kjørte tilbake til Molde etter turen for å hente det manglende kolli, mens de andre lagde middag i basecamp. Fikk derfor med meg Argentina-Island på radio, noe som var utmerket! Litlefjellet var en kort affære, men med vill utsikt. Anbefalelsesverdig tur for alle med småbarn eller dårlig kondis!

Map    

Tarløysa Nordtoppen - med bæremeis og kiddo

Date:
29.05.2018
Duration:
4:05h
Distance:
7.0km

Fikk overtalt Siggen til å bli med på fjelltur for å teste bæremeisa på ordentlig. Bestemte at Tarløysa var innafor og kastet oss i bilen. Rekordvarm mai gjorde at det var knusktørt oppover over myra - det kunne faktisk vært morsomt å sykle her. Litt sutring fra damene opp i steinura, men da vi nådde nordtoppen og utsikten utfoldet seg var smilet på plass igjen. Mor syntes det var fryktelig bratt utfor stupet, og satte ned foten for videre vandring opp på hovedtoppen. Jeg tok det til etteretning, så vi tuslet inn mot midten av fjellet og spiste lunsj. Bleieskift ble det også, foreløpig ny høyderekord for den slags. Returen gikk lettere enn oppturen. Tror vi fant en mindre bratt vei gjennom ura.

Map    

Molde 7 Topper

Date:
26.05.2018
Map