Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Trollheimen Ultra

Date:
09.09.2017
Map    

"Bjønnrunden".

Date:
05.09.2017

"Bjønnrunden". Åtloskaret - Fjellhov (via vinterruta til Krokvatna), Litlheia, Bjønnbitet - hyttefeltet - Eknesvegen opp til Åtloskaret. Strava sier 6,1 km på denne runden. Fant ut at det fint går an å ordne en "randorunde" til vinteren via det jeg kaller vinterruta til Krokvatna. Tenker da en runde der man starter og går i mål ved Fjellplassen. Start Fjellplassen, går normalruta opp til myra ved foten av Storheia, så rett over til Krokvanta. Av med feller her! Så nedkjøring langs stien i 50 meter før man da må svinge ut til venstre for å pense seg inn på vinterruta. Kjører ned den brakke "traktorvegen" til man kommer inn på stien igjen, så følge stien i ca 100 meter før det blir en skikkelig skarp venstresving og inn mot stisystemet som fører >>>

Map    

Fanaråken i solbad

Date:
02.09.2017
Map    

Via Ferrata og rekognosering med Christian.

Date:
31.08.2017

Viaferrata og rekognosering. Christian Þróndeimr (Christian Nesset) blir instruktør på leirskolen i høst, og han trengte derfor en liten breafing på området vi bruker. Gikk fra Åtloskaret og til innsteget, tok Via Farrataen til toppen. Besøkte både kommunetoppen og hovedtoppen siden Christian var med. På hovedtoppen ble det lunsj - buljongbasserte pølse på termos, med rødløk i lompe! Fikk gjort litt forefallende også, bla satt en ny sikring vi vire ve "Hjørnet" for å minke potensielt fall. Boret 2 stk nye hull på "Lunsjlinja. På retur tok vi rappellen fra "Hjørnet" og småjogget ned til bilen.

Map    

Dyrhaug i full sol fra blå himmel

Date:
27.08.2017
Map    

Prepp til Stetind - Nasjonalfjellet

Date:
23.08.2017

Prepp til Stetind - Nasjonalfjellet Fikk en forespørsel fra 2 stk som skulle til Stetind kommende lørdag. De var totalt ukjent med klatresele og taubruk, så de hadde behov for en grunnleggende prepp før de ble klare! Vi klatret både ferrata og på topptau. Trente på nedfiring og selvstendig rappellering med eksternt bremsetau. Etter 4-5 timer var de adskillig med avslappet i kroppen, og jeg sendte dem videre til aktuell guide for å ta dem til Norges nasjonalfjell :-)

Map    

Trimtur

Date:
15.08.2017
Map    

Full skuv til Fjellhov

Date:
14.08.2017
Map    

Trimtur med Kristine i meis

Date:
14.08.2017
Map