Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Holterkollen

Date:
14.11.2020

Av Glenn W. Olsen Med på turen var to allerede topptrente jenter, Nellie og Anette. Vi parkerte ved bommen og startet på de, for meg, tunge motbakkene mot toppen. Jeg kjente fort det ble en tung tur mens jente spradet avgårde der forran. Men, men... etter å svettet og slitt en liten stund kommer vi oss opp mot det området hvor det flater ut litt og man kan begynne å nyte at man er på tur =) Aller først rusler vi ut på Pynten og nyter utsikten, dog noe tett skog her, mot Nittedal før vi beveger oss videre oppover. Flott, men våt sti fra Pynten og opp. Toppunktet er omgitt av skog, så her er ikke utsikten noe å skryte av. Men det er veldig flott her, så det veier opp for utsikten. Vi signerte turboken til DNT på toppen og etter å ha kikket oss rundt en liten stund returnerte vi til utgangspunktet.

Map    

Besshøe

Date:
19.07.2020

Reiste opp mot Bessheim på lørdag kveld og fant en fin plass å parkere og få litt søvn før rusletur til Besshøe. Det regnet en del igjennom natten, det trommet så hardt på biltaket at jeg våknet flere ganger. Men det spilte ingen rolle, vi setter vår lit til Yr og Storm, og de sa det skulle være lavt skydekke, men opphold søndagen... Tekst og foto: glennwo Og det hadde de rett i. Søndag morgen kom, til slutt, var jo så trøtt etter oppvåkninger at jeg ikke fikk opp øya før 07:30. Da skinte sola fra øst, mens det mot vest var mørkt og usikkert. Jeg startet likevel å gå oppover fra Bessheim Fjellstue og opp til "vidda" langs Bessvatnet. Det ga en herlig følelse å komme opp og gå forbi hyttene langs Bessvatnet. Beina gikk lett og ledig, men toppen av Besshøe var ikke >>>

Map     2 comments

Stegastein

Date:
16.07.2020
Map    

Bjørnholthøgda

Date:
01.05.2020
Map    

Røysa

Date:
05.04.2020

Ny runde med Ti på Topp Romerike i dag. Denne gangen skulle vi besøke plassen Ruserud som ligger noe vest for Røysa. TPT-folkene har laget ruta så den går innom Røysa. Turen opp er ganske bratt, så her får pusten noe å gjøre ganske kjapt. Men turen er forholdsvis kort, så det går bra. Flott skogsterreng hele ruten opp til både Røysa og videre til Ruserud. Det kan nok bli temmelig bløtt her på og etter nedbørsdager, det var en del myrområdet og gjørmeplasser underveis. Men turen er knallfin og bør gåes.

Map    

Bårhaugkampen

Date:
04.04.2020
Map