Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Slåsæterfjellet og Nevelfjell

Date:
28.09.2019

Det ble en kjapp tur opp på Nevelfjell via Slåsæterfjellet i dag. Med regn og ganske tett tåke var det ikke all verden vi fikk sett bortsett fra helt i starten av turen hvor vi en stakket stund trodde det skulle sprekke opp litt. Men det holdt ikke så alt for lenge. Nye tåkedotter omfavnet oss og regnet rant i strie strømmer og gjorde fjellet godt og glatt for oss. Noen god utsikt kunne vi bare slå fra oss i dag så det ut til. Turen opp gikk likevel veldig greit. Det er så godt merket og opptråkket hele turen opp at det aldri var noen fare for å miste sporet på vei opp. Slak og fin helling hele veien, så man slipper å miste pusten på vei hit. Når vi kom opp på toppen måtte vi ganske nær hytta bortenfor toppunktet før vi i det hele tatt kunne skimte konturen av den. Vi valgte >>>

Map    

Mistberget

Date:
13.09.2019

Med så råflott vær måtte man bare komme seg ut. Jeg har vært på Mistberget tidligere, men gikk da fra området rundt Stensby sykehus. Denne gangen valgte jeg og kjøre opp til Minneåsen og parkere der og gå grusveien inn til toppen. Enkel og fin tur, ikke spesielt bratt heller. Bare 3.7 km å gå, så det er en kort tur opp til ett sted med fantastisk flott utsikt... vel, utsikten fra toppunktet er ikke så mye å skryte av, men derimot fra tårnet litt på nedsiden og punktet markert som utsikt vest. I dag hvor det var nær skyfritt så man langt nedover Romerike. Neste gang tar jeg med sykkel =)

Map    

Raudfjell

Date:
09.09.2019

Raudfjell er en del av "Ti på topp Romerike", som en bonustur, og tiden var i ferd med å renne ut for å få denne registrert. Meldt om opphold og god gåtemperatur (ca 12 grader) så da pakket jeg sekken og hekta fast bikkja og la i vei. Litt småbratt i starten, men så kom vi etterhvert over på en grusvei og kom oss i grunnen ganske kjapt opp på toppen. Fantastisk flott utsikt nordover fra toppen. Det er også ett utkikkstårn her, så du kan nesten late som du er flygeleder på Gardermoen (som du føler du er ganske nær herfra).

Map