Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Romsdalseggen "normalruta" via Blånebba

Date:
29.08.2015

Endelig var tiden for slektsturen over Romsdalseggen. Vi ble 5 stk som deltok, min bror, tante Kari fra Molde, søskenbarnet Jonny med datter Lene fra Åfarnes. Litt lite oppslutning denne første gangen, håper flere stiller ved neste anledning :) 3 fullastede busser med ivrige fjellturister ble fraktet til Vengedalen denne morgenen. Det ble en eventyrlig opplevelse over eggen i deilig vær med massevis av blide folk i fjellet.

Map    

Mittet-traversen

Date:
28.08.2015

Det ble en våt og vindfull tåketur i fjella over dalebygda. Synd jeg ikke fikk se utsikten før jeg var nede fra blåfjellet. Gikk omkring i tjukk tåke med en gps som nesten ble strømtom. Aldri gått her før og hadde et håp om at det var vardet sti, noe det ikke var. Sleit med å finne fram i tåkehavet da jeg måtte slå av og på gpsen for at den skulle holde lengst mulig av turen. Kom innpå en sti etterhvert som gikk i riktig retning, så da var jeg heldigvis reddet.

Map    

Mannen

Date:
27.08.2015
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
14.6km

Reiste til Romsdal i dag, tok en avstikker opp Trollstigen og hilste på "mannen" sammen med Susanne. Hadde helt greit vær oppover med delvis sol. På tilbaketuren regnet og tordnet det, fin temperatur og god underholdning var det :)

Map    

Tjuvåskampen

Date:
19.08.2015

Gikk fra Vesterås til Torsætra. Dette er en etappe av totenåsstien som går fra Lygna til Evjua/Totenvika.

Map    

Tjuvåskampen

Date:
14.08.2015
Map