Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Karterud

Date:
30.08.2022
Distance:
3.0km

På hjemvei etter overnattingsbesøk hos Hanne passet det å stikke innom DNT hytta på Skarnes. Parkerte ved vanntårnet og gikk den merkete stien rundt Igletjernet. Mange fine tilrettelagte plasser rundt vannet. DNT hytta Karterud hadde flott beliggenhet ved vannet. Skrev oss inn i boka og spiste en banan før retur til bilen.

Map    

Vellingroa

Date:
26.08.2022
Distance:
6.4km

Stolpejakt på Grinder. Lett runde, men kaffepause var likevel viktig. Mye hjorteus

Map    

Hjemvei - båten

Date:
14.08.2022
Distance:
10.3km

Map    

Stor-Svuku

Date:
13.08.2022
Distance:
12.7km

Map    

Svukuriset

Date:
12.08.2022
Distance:
8.5km

Spådd strålende vær, så bråbestemte tur til Svukuriset. Denne turen har jeg tenkt på i flere år, men aldri kommet meg avsted. Ingen tomannsrom ledig, men satset på å få seks-mannsrommet for oss selv - noe vi gjorde! Startet fra langtidsparkeringa i Elgå kl to. Med mine vondter var jeg litt spent på å bære sekk, men det gikk overraskende bra. Nydelig vær, nesten i varmeste laget, og fin og tydelig sti inn til Svukuriset. Vi tok oss god tid, hadde mange drikkepauser og også en kaffepause. Måtte bare komme tidsnok til middag. Og den var nydelig! Utrolig god søtpotetsuppe, og god sikburger. Desserten hadde vi nesten ikke plass til. Utrolig pent tun og veldig koselig betjening på Svukuriset.

Map    

Toåsen

Date:
06.08.2022
Distance:
2.9km

Skulle egentlig til Drøbak, men der var det noe helt vanvittig med folk denne solfylte lørdagen. Snudde derfor tvert og fant ut at vi kunne ta kommunetoppen på Nesodden istedet. Fulgte grusvei i starten før sti til toppen. Enkel, grei topp. Kjørte videre Nesodden rundt før vi endte på hyggelig besøk hos Ingar og Line.

Map    

Rambergsåsen

Date:
06.08.2022
Distance:
1.2km

Når vi først var på Jeløya måtte vi ha med oss kommunetoppen i Moss. Lett å finne startpunktet der det var godt skiltet. Fine stier, en kjapp tur opp til topp-punktet. Etterpå reiste vi til Røed gård. Fin kunstutstilling der. Og så lunsj på Galleri F15.

Map    

Høyåsen

Date:
05.08.2022
Distance:
3.6km

Var på en liten ferietur til Jeløya. Denne dagen skulle vi til Hvitsten og Ramme gård. Oppdaget plutselig at vi kjørte forbi p-plassen for kommunetoppen i Vestby. Bestemte oss for å ta den på tilbakeveien. Først hadde vi en fin dag på Ramme og Havlystparken. En flott park. Også veldig fint å se Edvard Munchs hjem nede ved sjøen. Veldig greitt å finne stien til Høyåsen, litt ut i terrenget og topp-punktet var i boks. Fortsatte stien og tok med oss de to andre "nålene" også. Ble en fin runde i strålende sol. Dagen ble avsluttet i idylliske Son.

Map