Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Eidsfjellet

Date:
25.06.2022
Distance:
6.0km

Dagen var varm, men fant ut at vi skulle orke tur til Eidsfjellet allikevel. Der var det en svart stolpe. Startet fra Fjellsjøen. Grusveien opp til Nordre Fjellsjøsetra var bommet, og det var rimelig varmt i bakken opp til setra. Var glad jeg hadde med mye vann. Tok sikte rett på Eidsfjellet og trasket over myr og lyng. Varmt! Godt med ei skive på toppen samtidig som vi beundret utsikten. Aldri vært her på sommeren før. Hit går det fine skiløyper om vinteren. Gikk greitt tilbake og vi kjørte videre opp til Søndre Fjellsjøsetra. Så tok vi stolpen med Eidsmangen og Svennebysetra. Uvant å være her sommerstid, terrrenget helt annerledes fra vinter og snø. Fornøyd med dagen selv om dagen var varm.

Map    

Mistberget

Date:
22.06.2022
Distance:
8.0km

Map    

Sæterberget

Date:
19.06.2022
Distance:
2.5km

Map    

Blåenga

Date:
19.06.2022
Distance:
4.2km

Map    

Treningstur

Date:
14.06.2022
Distance:
5.4km
Map    

Kjølberget

Date:
12.06.2022

Vandring under vindmøller for å ta to svarte stolper Totalt forandret her siden forrige besøk. Her var det bare skog, nå gedigne vindmøller og skogsbilveger. Var først på Kjølberget, Vålers høyeste punkt. Gikk litt på sti; finnskogleden, men mest på de nye skogsbilveiene. Så vegen videre til Vålers nest høyeste punkt, Bakklinten 654moh. Her finner man grensemerke 108. Her møtes kommunene Trysil, Våler og Torsby. Grensegata gjør her en knekk østover, slik at Norge utgjør rundt 250 grader rundt grenserøysa, mens Sverige danner 110 grader. Regnet kom litt før vi nådde bilen. Godt med kaffe og kringle i bilen mens vi hørte på haglebyger og tordenvær. Så neste stolpe måtte vi utsette.

Map    

Ilseng

Date:
06.06.2022
Distance:
7.8km

Stolpejakt på Ilsengstiene. En veldig grei runde, alle stolpene lå helt ved stien, er nok det enkleste kartet vi har gått. Rastet på Farmenkoia, fint tilrettelagt der. Så da ble det en DNT-hytte også.

Map