Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skjenafjellet Topptrimmen 2017

Date:
30.06.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
7.5km

Etter å ha utført diverse i byen, kjørte jeg mot Skei og tok avkjøringen mot Sjøsetra og Killia. Parkerte ved parkeringslomma Per Ole har kalt Goddalen parkeringslomme. Gikk innover vegen til Goddalen seter. Derfra bratt råk oppover til fjellet, godt skilta og merka med rødt. Fulgte råket mot Skjenafjellet. Ble markert på appen at jeg hadde vært på Skjenafjellet sør, noe jeg strengt tatt ikke var. God utsikt på toppen. Gikk videre uten å finne godt råk mot Storfjellet. Gikk ikke oppom flere topper før jeg gikk på Killiknappen, med strålende utsikt. Gikk ned igjen til parkeringa og kjørte hjem etter en flott dag!

Map    

Krokbua

Date:
28.06.2017
Characteristic:
Walk
Distance:
3.4km

Liten kveldstur langs Kanalen til Krokbua, om Hammerkoia tilbake til bilen. Registrerte turen på Ti på topp og skrev meg inn i boka ved Kroken.Gapahukene og akrokbua ble også registrert i DNT Sjekk ut appen.

Map    

Krokbua

Date:
26.06.2017
Characteristic:
Walk
Distance:
2.7km

Liten kveldstur fra Kanalen. Registrerte turen på Ti på topp.

Map    

Myssmørhelje

Date:
25.06.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
10.4km

Kjørte til Nysetra og gikk opp på Gammelhans. Fortsatte over Hindalsfjellet til Myssmørhelje. Gikk videre til Prestkjerringa. Der skrev jeg meg inn i toppboka. Gikk tilbake samme veg. På Myssmørhelje møtte jeg Hans Thorvald og Kristine som holdt på å bygge opp ny varde. Snakket litt med dem før jeg returnerte til Nysetra via Gammelhans. Gikk bortom Fjellro med noen ting som vi vil plassere der. Skrev meg inn i hytteboka . Vertsskapet kom ikke tilbake mens jeg var der. Kjørte til Værskei og kjøpte kål. Etterpå var jeg innom Sigrid B F og drakk kaffe.

Map    

Topptrimmen 2017 Ormtjernkampen

Date:
24.06.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
4.4km

Etter å ha vært på Nygaardog fått kaffe og vafler, kjørte jeg til Ormtjønnsetra. Gikk bratt opp på toppen der jeg skrev meg inn i toppboka. Kom i prat med to engelsktalende par på toppen. Gikk ned igjen råket mellom Ormtjønnkampen og Dokkampen

Map    

Krokbua

Date:
22.06.2017
Characteristic:
Walk
Distance:
2.6km

En liten kveldstur fra Kanalen om Ti på topp ved Kroken til Krokbua.

Map    

Lunkefjell

Date:
18.06.2017
Distance:
5.8km

Kjørte til Storåsen og gikk opp på Storåsen. Fortsatte til Sjusjøfjellet, først til der utsiktstavla står og så til toppen. En liten pause mens jeg skrev meg inn i turboka og registrerte turen på Ti på topp. Gikk videre til toppen av Lunkefjell. Gikk høyden tilbake. På ett av punktene var det registrering for Ti topper i Ringsaker, registrerte turen på Sjekk ut og gikk tilbake til Storåsen.

Map    

Nevelfjell

Date:
17.06.2017
Distance:
6.5km

Eller å ha vært på Aulestad på flott og interessant åpning av utstilling om Milada Blekastad, kjørte Sigrid B F og jeg til parkeringsplassen mellom Ilsetra og Pellestova. Gikk først opp på Slåseterfjellet Og videre til Nevelfjell. Skrev meg inn i toppboka og registrerte turen på Ti på topp. Mye greplyng på toppen nå

Map    

Krokbua

Date:
11.06.2017
Characteristic:
Walk
Distance:
2.6km

Var på Nygaard og fikk ungdyrene til Storsetra i dag. Etter kaffe og vafler på Nygaard, kjørte jeg innom Kanalen og gikk til Krokbua før jeg kjørte hjem. Ved Kroken skrev jeg meg inn i turboka for Ti på topp. Krokbua og gapahuken der og ved Kroken ble registrert på DNT sjekk ut. Krokbua er fortsatt plassert feil på kartet

Map    

Nevelfjell

Date:
05.06.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
7.5km

Kjørte til Nevelåsen og gikk opp på toppen. Registrerte turen på Ti på topp. Skrev meg inn i toppboka. Gikk tilbake samme vei.

Map