Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Ski Åstad-Mikkelsbonn via Grønland

Date:
29.01.2023
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
22.3km

Fin skitur i mildværet, så felleski skulle vært midt i blinken, egentlig. Men hadde på glider og felleimpregnering som gjorde dkia litt for dvs alt for glatte oppover. Tok sjansen på Grønlandsveien likevel, og det gikk på et vis. Tok over Grønland til Mikkelsbonn, der var løypa utvidet og supert preparert. Møtte de samme tre med pulk på Mikkelsbonn, og forklarte veien tilbake over myrene. Der var skogen like fin med snø på trærne! Begynte å skumre ved Furuholmen. Gikk bedre enn fryktet i kneikene ned fra Vestmarksetra. Helt mørkt på Åstadjordene. Men flott tur! Det drysser dessverre fra trærne i mildværet. Et lite lag nysnø hadde vært tingen!

Map    

Ski Jonsmyr, Vestmarka

Date:
22.01.2023
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
15.8km

Iddyllisk og spennende skitur med innvielse av ny ekspedusjonsjakke med plass til mange (2) lag ull, i minus ti grader. Smurte med kald, blå smøring. Tok av skogsløypa mot Grønland, men plutselig var det spor mot Jonsemyr i stedet. Så det ble tur ut i det ukjente, en god stund. Men kom til slutt til Jonsemyr, der sporet møtte den oppkjørte løypa. Fin og spennende runde! Gikk greit å kjøre ned bakkene i skumringen. Møtte mange med hodelykt på slutten. Så langt veldig fornøyd med den litt for dyre jakken! Bra innvielse!

Map    

Ski Åstad - Vestmarksetra, og litt lysløype

Date:
07.01.2023
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
9.9km

Skiløype fra døra (nesten) ut i Vestmarka, som for 50 år siden! Herlig å kunne gå hjemmefra og ut i marka. Litt seint ute for lengre runde, regnværet kom snikende, dessverre. Mange benyttet anledningen, også med barn, herlig å se. Og Åstadjordene er jo en skikkelig fin skiskole!

Map    

Trugetur mot Ålfjell 1.1.2023

Date:
01.01.2023
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
2.5km

Litt sen trugetur i solnedgangen. Traff stien veldig bra denne gangen! Litt kald på føttene. Ellers fint. Herlig å gå i sporet fra 2-3 siste dager!

Map