Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Blånebba og Romsdalseggen

Date:
31.08.2018
Map    

Sandvikshornet

Date:
27.07.2018
Map    

Morgådalstindane

Date:
15.07.2018

Så heldig å få være med i rutinert og hyggelig selskap med Anne Grete og Andreas og Trine, på tur til Morgådalstindane. Anne Grete hadde tatt Trollveggen Triathlon to dager før, og Andreas hadde gått Morgådalstindane i går, i skodde. Det satte ingen stopper for dem. Vi fant en grei plass å gå opp, uten altfor mye krattskog. Fulgte ei renne med stein, før vi etter hvert kom opp på ryggen mot Middagshaugen. Litt klyving møtte vi på der vi gikk opp, før vi var oppe på ryggtraversen. Herlig å komme opp :) På topp nr. 3 ble det en vellykka redningsaksjon av Andreas sin sekk, som han mista ned der dagen før. Vi var svært fornøyd med dagen!! Flere burde ta turen hit (da blir det også bedre sti ;)

Map    

Kvanndalstind

Date:
09.07.2018

Fantastisk skue. Litt skodde på vei opp, letta etter hvert. Siste taulengde. Toppen! Vengetindane, Moanebba og Isfjorden. Takk til JPV100 (Jan Petter Vad) for stødig og god guiding til topps!

Map    

Råna og Midtre Regndalstind

Date:
04.07.2018

Ble positivt overrasket over denne turen. Ikke det at jeg trodde det skulle bli en kjedelig tur ;) Fantastiske og fascinerende fjellformasjoner, utsikt mot kjente fjell fra en ny vinkel, og man ser langt...:) Vi var (trolig) bare tre stk som besøkte Råna denne dagen. Herlig utsikt fra Midtre Regndalstind. Stålberghornet og Hjørundfjordegga, blant annet.

Map    

Hornindalsrokken

Date:
30.06.2018

En helt fantastisk dag, fantastisk tur, fantastisk fjell og aller mest; fantastisk turfølge.

Map    

Tyssenuten

Date:
29.06.2018

Map    

Førstegangstur til Store Vengetind

Date:
26.06.2018

Sier førstegangstur for dette er en tur som må gjentas :) Kollega og kamerat Jan Petter guida meg til topps. Spesielt gøy å komme over tåka et par hundre høydemeter under skaret før toppen, med Romsdalshorn, Trollveggen og Blånebba som så vidt titta fram. Spektakulært :D Brukte tau på et lite parti på vei ned, men det ble ingen taubruk på vei opp.

Map     2 comments

Moanebba

Date:
17.06.2018
Map    

Juratinden

Date:
09.06.2018

På vei mot toppen. Peker mot sola? :) Fornøyde førstegangsbestigere fra nordsida. Ned igjen på sørsida.

Map