Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Vest for Leirvatnet

Date:
27.07.2021
Distance:
5.0km

Skulle på veslebreatind men det var for mye regn og dårlig moral. Med var Reiten, Lundby og Ak Gps sporet er som vanlig defekt.

Map    

Hellstughøe

Date:
26.07.2021
Distance:
25.9km

Spiterstulen til Helstuguhøe. Plan var å gå til nordtoppen også, men moralen sviktet og regnet var meldt. Inn stien fra spiterstulen og over broene. Den ene uten vann under. Lien opp så ubestigelig ut når vi stod nede, men det gikk tråkk og varder viste vei i sikk sakk oppover. Men man bør helst ikke løsne noen steiner her om det er folk under. Nesten oppe på ryggen er det et bratt parti med grønn Trekant i boken. Vi var veldig skeptisk til å gå ned igjen der, men fant en vei lenger ut til venstre på nedturen som var helt grei. Er markert med en varde der omgåelsen starter. Man må / bør traversere litt mot høyre når man er under trekanpartiet for å komme inn på vardingen igjen. Ganske smal og litt luftig opp eggen videre før det flatet ut i vanlig ur. Ville vært veldig >>>

Map    

Østre Rauddalstind

Date:
25.07.2021
Distance:
26.5km

Lang tur fra Leirvassbu. Ned grusveien mot Gravdalen og så innover Simledalen. Fint å gå helt inn mot oppstigningen til toppen. Oppstigningen etter ruteforslaget i boken virket vått og sva, så vi tok opp en fonn litt lenger til høyre. Mye ur på vei opp til fonnen. Videre opp var det greit å gå til fortoppen. Derfra virker toppen bratt, men det løste seg greit opp. Er ett klyveparti som vi var skeptiske til, men det var ikke veldig utsatt så vi kom oss forbil. Grønn trekant der. Ned samme vei og så skulle vi gå simlebandet og ned på stien fra Olavsbu. Veldig uryddig ur i bandet så det tok tid og krefter. Med på turen var Reiten, Lundby og Ak. Gps sporet er defekt.

Map    

Stor Breaahøe

Date:
24.07.2021
Distance:
13.5km

Denne toppen har vært avbrytt et antall ganger grunnet mye vann i elven. Nå kom vi tørrskodd over, vel ikke Ann da. Mye ur og skrenter oppover. Mer en forventet. Ned igjen var vi skeptisk til elven som natrulig nok var blitt større i solen. Fant en liten demning eller kanskje det var en type vannmåler. I hvertfall så krøp vi over den og kom tørrskodd ned igjen også. Med var Reiten, Lundby og Ak. GPS sporet er defekt.

Map    

Blåhøe

Date:
23.07.2021
Distance:
0.2km
Map    

Hino og Søre hellstug

Date:
20.07.2021
Distance:
10.6km

Vi bodde på Storådalbu. Lom fjellstyre. to senger, ovn og gassbluss. Utleie. 30+ andre som teltet rundt hytten og 100 kalver gjorde at det ikke ble helt ensomt. Villemo var med. Mellom skaret og Søndre må man gå på eggen. Prøvde nede i lien med det var sva og løs ur.

Map    

Sogn

Date:
17.07.2021
Distance:
3.1km
Map    

Sålenkinna

Date:
10.07.2021
Distance:
28.7km

Våteste turen på lenge. Regnet hele tiden. Skylag på 1400 og kratig vind på toppen. Gikk opp stien og plan var å gå opp i sadelen mellom de to toppene og så følge ryggen opp. Siden sikten var null så dro jeg litt til vest. Blokkfelt og ur siste stykket opp. Gikk ned på vestsiden siden jeg da hadde vinden i ryggen. Bedre å gå opp ned den veien.

Map    

Elggåhogns

Date:
09.07.2021
Distance:
11.3km

Sol og fint. God parkering og godt merket sti helt til topps. Litt ur de siste 100 høydemetrene.

Map    

Gald

Date:
04.07.2021
Distance:
10.5km

Map