Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Håneskletten

Date:
11.06.2024
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.1km

Tur med Arne for å montere ny trimkasse for turlaget på toppen. Start fra øverste parkeringen i dag. Kort fin tur i greit vær. Møtte på en uventet utfordring oppe på toppen så vi fikk ikke montert men delene er nå på plass i hvertfall.hehe Så i dag ble det kun et arkiv bilde. :-)

Map    

Bakkekampen

Date:
09.06.2024
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.6km

Helt elendig værmelding på alle kanter i dag så da ble det lokal tur. Erling samler punkter på trimpoeng så da slengte jeg med på tur siden jeg ikke hadde vært akkurat her før. Parkerte ved Berg gård og fulgte sti oppover til Bakkesetra. Bra stigning oppover på delvis bløt og sleip sti. Jeg valgte å følge ryggen oppover på Bakkekampen. Fin utsikt her med regnskurer i horisonten og litt melis på toppene rundt. Fulgte stien ned igjen til flata ved setra og vidre på stien vi kom opp tilbake til bilen.

Map    

Stolpejakt Folldal del 2

Date:
08.06.2024
Characteristic:
Bike trip - off-road
Distance:
22.4km

Ny dag med stolpejakt i Folldal. Dagens kart Folldal sentrum og omegn. Mye sykkel og litt løping. Fint vær fra mårran men det kom litt regn så ble god og bløt underveis. Bilde tatt fra dagens høyeste punkt på Bjørkeskoghøgden oppe ved Skrabban. Delte opp kartet slik at det ble 2 turer oppover på hver kant for ekstra trim Og vips så var alle 50 stolper i Folldal tatt. Knallfint tilbud for folk i alle aldre og varierende fysisk form.

Stolpejakt Folldal

Date:
07.06.2024
Characteristic:
Bike trip - off-road
Distance:
25.4km

Stolpejakten er tilbake i Folldal i sommer etter et år med pause. Turlaget er med som arrangør og da tenkte jeg at jeg kunne prøve en runde gjennom området.Det er 2 kart i Folldal så lagde meg en fin runde på Grimsbu /Stormoegga/Reinslia området og blåste gjennom de 25 stolpene der i kveld. Fin runde med fine plasseringer på bla historisk grunn og varierende vanskelighetsgrad. Dette skal være et lavterskeltilbud for alle.Fant en feil plassering av stolpe som ikke stemte med kartet så fikk varslet så det blir ordnet så fort som mulig. God trim med en blanding av sykkel og løping i terreng så ble ei god økt.

Knutshovda + Skjerpet

Date:
06.06.2024
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.6km

Siden været ble så mye bedre så tok jeg en tur til. Gikk via Molldalsetra og opp på toppen. Signering I trimbok før retur samme vei. Da jeg kom ned til krysset til Skjerpet så tok jeg en avstikker bortom der. Har ikke vært her på veldig mange år. Var mye snø i åpningen så ikke så godt å se innover. Så retur tilbake til bilen.

Map    

Håneskletten

Date:
06.06.2024
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.1km

Veldig varierende vær etter jobb og mens jeg gjorde meg klar for tur så kom det regn . Da ble det klart at I dag ble det kortversjonen. Kjørte Kakeldalsveien helt opp på flata. Kaldt vær ,regn og hagl preget første del av turen. Ble litt bedre på vei opp. Kald vind på toppen så rask stopp og samme vei ned igjen. Været ble mye bedre da jeg var nede igjen. Kombinert trimtur og oppdrag for turlaget.

Map    

Knutshovda

Date:
05.06.2024
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.4km

Så kom regnet. Tung dag værmessig så da passet det bra med 12, 5 timer på jobb. Været lettet utover ettermiddagen så det var bare raskt innom hjemme og skifte til turklær å komme seg ut på tur. Snø på de høyere toppene rundt her og jammen var det et tynt lag her også. Trolsk stemning over flatene ved Molldalsetra med tåke og sol.

Map    

Store og Vesle Ramshøgda og Saukampen

Date:
02.06.2024
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
17.9km

Litt skyet fra mårran men satte kursen for Venabygdsfjellet. Parkerte på parkeringsplassen ved hovedveien. Gikk veien fra bommen og inn til Ramshytta. Fra der gikk det over på sti oppover. Tok igjen et par stk rett før det flatet ut . Fortsatte så til høyre på sti oppover mot Ramshøgdene. Kom opp mellom store og vesle så tok en svipp oppom vesle først. Varde her med fin utsikt. Så ned igjen tilbake mot sti og vidre mot toppen av Store Ramshøgda. Liten pause med foto her. En slags vardeborg her. Ikke helt topp dagsform men med så fint vær og fint område så var det bare å gønne på vidre. Satte kursen nedover mot dalbunnen mot Svabu. For en idyllisk plass det var. Krysset bekken før oppstigning mot toppen av Saukampen. Gikk ganske så rett opp for Svabu og gikk i terreng. >>>

Map    

Smørbollen +

Date:
01.06.2024
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
14.8km

Start fra Bruvollåkeren på sti oppover mot Smørbollen. Gikk over Larsvehøgda før vi fulgte ryggen opp på Smørbollen. Liten pause før gikk ned på andre siden retning Lonadalen og til den nyoppsatte bua til Arne. Dette er et område som jeg ikke har på før så litt artig å gå her for å bli bedre kjent.Liten matbit her før vi fulgte sti/ dyretråkk retning til under Smørbollen før vi satte kursen nedover mot Skansan. Her ble det endel bushing før vi kom ned til vannet og vidre bort til bua. Her ble en kort pause før vi fortsatte langs Larssvebekken før vi kom inn på bedre sti siste biten ned mot Lonasetra. Fra der sti tilbake mot bilen. Fin rundtur i knall vær. Mye mygg enkelte plasser.

Døllihøi - Folldal

Date:
01.06.2024
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.4km

Kveldstur inn i Einunndalen for å åpne båtnaustet og få opp ventiler. Litt justering av brygga og litt rydding av stein i "fjæra". Etterpå ble det en liten tur . Hadde tenkt å ta en runde med både Døllihøi og Fundberget men det var tunge skyer og tåke på Fundberget så snudde og tok samme vei tilbake. Startet rett ovenfor demningen og gikk veien opp til setrene før jeg fulgte sti oppver. Gikk via høyde 1214 med varde og trigmast.Deilig å være tilbake i Einunndalen.

Map