Archive - Date

Peakbook-Friends

Collected lists

Høgdebrotet 2226

Date:
21.05.2020
Distance:
13.7km

Høgdebrotet var anbefalt for en som ikke er veldig erfaren på rando. Det er jeg enig i. Det går jevnt oppover med et parti litt over halvveis der det flater litt ut før det igjen blir noe brattere. Reiste opp onsdag og overnattet i telt for å komme tidlig i gang, før folkemengdene og før snøen ble for våt. Startet 0815 og fikk en fin tur oppover i tilnærmet vindstille og ca null grader. Greit å finne veien oppover. I tillegg hadde jeg to karer som gikk ca ti minutter foran meg. Det kom litt vind på 2000m og været tetnet litt til. Tok av skiene og gikk til fots de siste ca 100 høydemetrene. Da var det blitt lite sikt og litt snø i lufta. Tok en matbit med de to som var foran meg. Fikk compeed til et gnagsår før vi kjørte sammen ned. Det gikk noe trått øverst, nesten som om >>>

Map    

Skarbråtaåsen -Ringerike pf100

Date:
10.05.2020
Distance:
9.5km

Jeg var på retur fra Valdres og det passet fint med en topp nord i Ringerike. Unødvendig å si at det er bratt opp fra E16, men med sykkel på en nokså god skogsbilvei gikk turen oppover fint. Parkerte sykkelen og beveget meg i våt nysnø og vått terreng. Bratt var det også, med glatte skrenter. Følte meg ikke helt trygg der jeg klyvet oppover, men når jeg først kom opp var det fint terreng mot toppen. Fulgte en litt snillere trase ned mot grusveien igjen. Fant sykkelen, og raste nedover grusveien til bilen som var parkert langs E16. En grei tur.

Map    

Bitihorn

Date:
09.05.2020
Distance:
3.6km

Jeg skulle ut på min første skikkelige Randotur. Dessverre var veien stengt opp vil Valdresflya ved Bygdin, sannsynligvis pga sterk vind. Plan B ble derfor Bitihorn. Jeg fulgte tilnærmet sommerrute. Snøen var hard og det var lett å traske oppover. Fellene sitter som støpt. Var på toppen etter ca to timer. Det var kraftig vind, men ikke veldig kaldt. Etter en kort pause, satt jeg utfor. Dette var som nevnt min første randotur, og jeg var nok ikke veldig elegant på nedturen. Låra fikk også gjennomgå, og etter 20 minutter var jeg ved bilen, med nokså slitne lår. Veldig fornøyd med turen, og håper å få lagt inn en tur til før sommeren overtar for fullt. (Tracket bare retur).

Map    

Svartåsen-KT Lørenskog

Date:
06.05.2020
Distance:
2.9km

Map    

Tveitastølen

Date:
02.05.2020
Distance:
0.1km

Map