Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Bjørndalstindtraversen og Blåhatten fra Muradalen

Date:
17.09.2017

Flott og luftig turklassiker inkl. Blåhatten, ca. 12 timer på tur til lyset gikk for kvelden! Da var om lag 25km og snaue 2000hm tilbakelagt, og grusveien ut Muradalen en kjærkomment flat avslutning. Vi var seks som gikk normalvegen med start fra Fossberg litt etter kl. 09. En drøy time senere var vi oppe i morgensola og kunne ta en matpause før den dryge oppstigningen til Andersfjellet, hvor vi ankom litt over kl. 11:30. Flott utsikt mot Bjørndalstindane og traversen herifra! Det var overraskende bratt oppover til Bjørndalstindane, men greit å følge tråkket i nordsiden (venstre), til vi stod på toppen like før kl. 13. Her ble det en ny matbit og beundring av utsikten, som nå også avslørte selve traversen i fullt monn! Traversen var selvsagt luftig, men stort sett med trygge valg >>>

Map    

Bandåsen fra Seltveit

Date:
09.09.2017

Kort tur til flott utsiktstopp i flott vær! Da er det bare å nyte medbrakt og gjenkjenne Ryfylke-geografien 360 grader rundt! Anbefales!

Map    

Herenibba fra Foss ved Skiftun

Date:
09.09.2017
Map    

Falketind og Stølsnostind via pionerruta fra Koldedalen

Date:
02.09.2017

Med 20 kollegaer på Tyinholmen fikk vi føring til Falketind via pionerruta. 4 av oss gikk videre klassikeren over Stølsnostindane og ned om den nordre Stølsnosbreen. Retur opp i skaret ved Snøggeknosi og over nedre del av Falkebreen. Drøye 11 timer på tur i flott og tilnærmet vindstille vær.

Map