Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Trolltind

Date:
26.12.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
8.7km

Markus sin første randotur

Map    

Haddalshornet, Blåtind og Kongsvollen mm

Date:
05.12.2020
Characteristic:
Jogging
Distance:
12.0km

Weekendtur til sjølvaste Ulsteinvik, og god mat og drikke på Ulstein hotell. Julekonsert fredagskvelden med Helene Bøksle, og en bedre middag. Lørdag måtte noen nye topper bestiges. Opp kl 7, kjapp hotellfrokost og rett til Haddal. Parkerte i byggefeltet og startet på runden jeg hadde planlagt. Praktfull soloppgang på Blåtinden, og vakkert lys videre på turen til Kongsvollen. Traff en dame på vei ned igjen til Haddal. Etterpå ble det trilletur til Flø før regnbygene kom. 8 stk som var ute og surfet på Flø. Søndag hjem igjen pga grått og trist vær. Kjørte en tur innom Brandal og Hjørungavåg før vi tok fergen fra Hareid. Kommer snart tilbake!

Map    

Heggemslia

Date:
03.12.2020
Characteristic:
Jogging
Distance:
2.7km

Dagens siste tur, rakk den såvidt før mørket kom. Opp gjennom et hogstfelt, videre på skaren og litt glassert snø til toppen. Strake veien ned igjen til bilen før jeg mørknet ute. Utrolig nok ikke vært på toppen her før, selv om jeg har vært på ski på Osmarka siden tidenes morgen.

Map    

Trollhaugen

Date:
03.12.2020
Characteristic:
Jogging
Distance:
2.3km

Tok med meg disse to haugene på veien mot Osmarka. Kjørte litt ulovlig innover skogsveien, parkerte i kanten og sendte SMS til Anders Orset om tilgivelse. Tilgitt på stedet! Blaut myr et stykke opp mot første haugen. Fin sti etterpå et stykke mot Trollhaugen. Her har noen fyrt bål og kost seg innimellom. Ramlet over en gammel lysløype på veien ned igjen. Her må det ryddes opp Torvikbukt IL.

Map    

Åkerfallet

Date:
03.12.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
2.4km

Først oppom et gudsforlatt sted i skogen som heter Åkerfallet. Litt hogstfelt å anna drit oppi der, holdt på å knekke foten i et myrhål på vei ned igjen. Turen fikk en bedre avslutning med en tur opp på Saghammaren nede i en idyllisk vik ved Kvalvågen. Aldri vært her nede før.

Map    

Kammen

Date:
03.12.2020
Characteristic:
Jogging
Distance:
7.8km

Siste topp i området rundt Skeidsdalen, på tide igrunn. Fin dag å bruke på en slik tur. Gikk opp bratt skogsvei og videre til Søre Kammen. Vind på toppene og endel is og glatt snø. Videre til selve Kammen og Nordre Kammen. Tok turen tilbake om Myklebostadsetra og ned samme skogsvei som jeg kom opp. Møtte Anders Fredrickson nedi veien som skulle på jakt, men siden jeg sikkert hadde skremt alt av vilt langt pokkerivold så dro han fort videre til motsatt side av dalen for å jakte der.

Map