Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Kongshåmmåren

Date:
30.05.2017
Characteristic:
Jogging
Duration:
0:18h
Distance:
2.0km

Sightseeing på Skatval for å finne denne plassen. Parkerte i en traktorvei og jogget 5 min før nådde målet. Fin furtebu og grillsted her, og fin utsikt sørover mot campingplass. Raskt nede igjen og kjørte inn til Trondheim for overnatting.

Map    

Våttån

Date:
30.05.2017
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:00h
Distance:
4.8km

Ut å springe av seg noe stillesittende aktivitet på Nord Universitet. Google maps viste vei til en avsidesliggende grusvei på Skatval. Ingen skilt om parkering osv her, frem med kart og orientere seg rundt i de trønderske skoger. Fulgte skogsvei, kom litt feil, snudde og fant en godt tråkket sti som ledet til toppen. Radiosender her oppe og litt utsikt. Fulgte annen sti ned for å få en rundtur. Havnet nesten nede ved sjøen, og måtte springe opp igjen til bilen. Fin tur i terrenget!

Map    

Forbordsfjellet

Date:
29.05.2017
Characteristic:
Jogging
Distance:
7.8km

Tilbake i Stjørdal etter mange års fravær, så det er på tide å se seg litt rundt igjen. Etter en kort dag på Nord Universitet, må man allikevel komme seg ut å utnytte finværet. Kollega Tina Barane ble med, og kollega Iselin Larsen kjørte oss til Skatval kirke før hun raste videre til Verdal en tur. Gikk langs Forbordsfjellveien i starten, men tok av oppe i svingene inn på Våttåstien. Damen i resepsjonen på hotellet anbefalte dette, for her var det skikkelig bratt mente hun! Det stemte ganske godt, men det er bare artig for en romsdaling. Fint på toppen, ruslet litt rundt og så på utsikten over trivelige Trøndelag. Mye folk og mange paraglidere som utnyttet finværsdagen. Jogget ned igjen Forbordsfjellveien og ble plukket opp av Iselin.

Map    

Maifjellet

Date:
18.05.2017
Characteristic:
Jogging
Distance:
13.8km

Ut å sjekke motbakkeformen. Oppvarming om Oppdølselva og stranda før jeg tok fatt på motbakkene opp sykkelstien til Måsvatne. Fin form og dermed kunne like godt turen forlenges til Maifjellet. Innimellom en tur inne i tåkedottene, ellers litt regn og yr. Retur fra toppen nedover snøfeltene til Kloppadalen, veien og stien rett hjem.

Map