Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Sen november på Venholhøgda

Date:
29.11.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
1:30h
Distance:
7.0km

Etter en del sport på tv på formiddagen måtte jeg bare ut en tur. Tok med Embla og dro mot Venholhøgda. Jeg valgte Tussestien i dag. Det hadde kommet ca 5 cm nysnø og det var lunt og fint i skogen. En grei tur i flott novemberlys. Embla storkoste seg som vanlig på vår fine skogstur.

Map    

Fottur til Venholhøgda

Date:
28.11.2015

Tur med Gitte og Embla. Sol og fint vær, men så ikke mye til solen så seint i november. Flott utsikt til Spåtinden fra Tusseplassen. Klart fint vær. Lurte fælt på hvordan isforholdene på Landåsvatnet var etter snøfallet tidligere i uka. Vi dro bortom vatnet på hjemturen og isen var helt fantastisk. Det smalt og spraket fælt i isen, men dette er tegn på at den legger på seg. Nå er det bare å få på seg skøyter og kose seg på den flotte isflaten så å si uten sprekker!!

Map    

Senhøst på Åsen

Date:
15.11.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
3:34h
Distance:
12.7km

Orket ikke lang bilkjøring idag etter tur til Drammen på lørdag. Derfor måtte det bli en tur til de dype skoger på Åsen. Embla, Gitte og jeg dro avgårde på tur i nydelig høstvær. Litt synd er det at solen står lavt på himmelen nå og sola ser man ikke så mye til før man kommer opp mot toppene. Målet for turen i dag var Fjellsjøkampen, Bjørnåsen og Gaupåsen. Vi startet fra Høverliseter rett ved Høversjøen. Måtte prøve en annen vei til toppene denne gang. Jeg har jo vært på to av toppene før. En meeeeget lang bakke før vi kom opp på et flatere område mellom Fjellsjøkampen og Bjørnåsen. Litt frost i bakken, men gjennomslag her og der på myrene. Et par netter til med litt kulde så blir det helt topp. Nyis på de små vannene på åsen i dag. Vi valgte å gå >>>

Map    

I svarte skauen

Date:
15.11.2015
Duration:
1:49h
Distance:
5.6km

Det var nå Gitte som ville på denne litt sære toppen. Ingen av oss samler på pf 100m i Oppland, men det å bli kjent på Åsen var noe vi begge har lyst til. En liten biltur fra enden av Høversjøen så var vi igjen klar for en tur. Det blir nok ikke flere besøk til denne toppen...iallefall ikke til fots. Kanskje på ski en gang... Grei sti et godt stykke før den ebbet ut i diverse småtråkk for så å bli borte. Litt leit å finne den rette veien...terrenget,- før vi valgte den slakeste veien opp mot toppen. Helt greit opp mot toppen. Faktisk var det litt utsikt her oppe...takket være litt hogst. Vi valgte en litt røffere vei tilbake. En gode del brattere og litt ulendt...for å si det slik. DET er vi jo vant til til slike sære skogstopper. Det er faktisk mange av dem i vårt nærområde" >>>

Map     3 comments

Joggetur med hodelykt til Venholhøgda

Date:
11.11.2015
Characteristic:
Jogging
Duration:
0:45h
Distance:
6.9km
Map    

Joggetur på Totenåsen

Date:
08.11.2015
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:40h
Distance:
12.0km

Skikkelig joggetur på Totenåsen med Odd Arne og Embla. Meget vått i stier og myrer. Tungt og glatt på steiner. Fantastisk vær denne dagen etter en natt med mye regn.

Map    

Rundtur på Venholhøgda

Date:
07.11.2015
Duration:
2:30h
Map    

Med hodelykt i høstmørket

Date:
02.11.2015
Characteristic:
Jogging
Duration:
0:46h
Distance:
7.0km
Map