Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Ramstadslottet og Bjønnåsen

Date:
30.05.2014
Characteristic:
Jogging
Duration:
5:50h
Distance:
19.0km

Inneklemt fredag etter Himmelspretten, men der det var skole, SFO og barnehage - så fridagen lot jeg stå og planla en lengre dagstur. Hadde sett en perlerad med geocacher langs Åmotdammen og over Bjønnåsen som så fristende ut, og i tillegg burde det være mulig med et besøk på Ramstadslottet. Der hadde frua og jeg tenkt oss til for mange år siden, men vi var ikke kjent og gikk i en slags runde til vi måtte snu. Parkerte før bakken opp mot Løvenstad. Borte på Kurland har jeg flere bekjente - så den urbane delen av området var ikke helt ukjent for meg. Men skogen og åsen var helt ukjent da... Først hadde jeg en liten runde nær Kurland, før jeg satte nesa mot Åmotdammen. Den tok jo sin tid å løpe langs, men det var flott vær og fin natur, langs veien. Mot enden gikk veien over >>>

Map    

Joggetur til Garlaushøgda

Date:
26.05.2014
Characteristic:
Jogging

Joggetur opp til Garlaushøgda og en runde der oppe i trevelt og flotte blomster...

Map    

Vårtur til Kustein

Date:
18.05.2014
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
2:57h
Distance:
27.8km

Parkerte på Elveli omtrent halv åtte denne kvelden. Målet var Kustein, som jeg hadde lest om fra før. Syklet over Pipenhus og så mot Lysedammene, forbi Hornet, Gopletjern og ned mot Heggelivannet. Så inn veien til venstre mot brua som skiller Nordre og Søndre Heggelivanna. Etterhvert så lå det en veltet gran over veien, men uansett var det bare snø. Sykkelen ble plassert i trevelta og jeg vaset videre i snøen... Fra broa og opp til toppen var det ikke noe snø og det gikk ganske greit opp. Toppen var strålende. Utsikt til alle kanter og lyset i kveld var flott. L'en på toppen fikk jeg også sett.

Map    

Løpetur på Vardåsen

Date:
01.05.2014
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:18h
Distance:
4.9km

Løpetur på Vardåsen, en ås jeg har sett så mange ganger og tenkt at jeg må opp på. I dag var dagen kommet. Utsikten var upåklagelig og det er en spennende ås med svaberg og jettegryter.

Map